Mennyi a normális nasi mennyiség egy hétre?
Mostanában elég sokat nasizok, de úgy minden nap, nem keveset és már elfelejtettem hogy mennyi a normális.
Arra gondoltam hogy minden hétre bekészítek egy csomagot, hogy ennyi a “megszabott” mennyiség és akkor azt szépen be tudom osztani a hétre. Csak nem tudom miből mennyit kéne beleraknom
A kérdésem az lenne hogy ti mennyit esztek ezekből egy héten? -kocka csoki, müzli szeletek, jó reggelt keksz, chips, mogyoró- főleg ezeket szoktam eszegetni
Ez a projekt inkább egészségesség céljából indul, szóval aki fogyókúrázik és azt mondja semennyit sem kéne ennem az kérem ne válaszoljon.
Meg még arra gondoltam hogy ezt a mennyiséget fokozatosan csökkentem
Köszi! 20/l, 170cm és 58kg vagyok ha ez számít
Én is elég sokat nasizok, naponta kb. két keksz, kis csoki. Chipset ritkán eszek.
Tavasszal szoktam kicsit jobban odafigyelni /kevesebb édességet enni/ + kicsit tornázni, hogy nyárra lemenjen pár kilo /amugy nem vagyok túlsúlyos/.
Tudom hogy nem teljesen egészségtelenek, ezért is nem szeretném kizárni teljesen. Viszont látom hogy napról napra hétről hétre egyre több csúszik le, szóval szeretnék valami határt szabni.
Csak nem tudom hol van ez a határ, ebben kéne a segítség
Hetente max két tábla csoki, egy zacskó mogyoró, egy csomag chips. Persze nem egyszerre, hanem elosztva.
Naponta egy műzliszelet, egy kis csomag jó reggelt keksz. Igazából ezek tök jók, rostban gazdagok, és a szénhidrátra is szükség van. :)
Szerintem ez jól beosztható normális mennyisége, semmi bajod nem lesz tőle, és minden napra jut nassolnivaló. :)
Az én dietetikusom heti 1-2 ilyet ajánl. Pl egyszer néhány kocka csoki vagy egyszer egy süti
Viszont pl a mogyoró nem számít nasinak, egészséges, tele fontos tápanyagokkal. Csak a mértékre kell vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!