Nagy súlyfelesleggel milyen mozgásba kezdjek?
Figyelt kérdés
Kb 35-40 kilótól szeretnék megszabadulni. Évek óta sajnos irodában dolgozom, amiből következik, hogy a nap nagy részében ülök. Régóta nem mozgok semmit, de már szeretném elkezdeni csak nem tudom miket csinálhatok ami nem káros ekkora súlyfelesleggel. A sétán kívül. Jobban szeretnék olyat csinálni, amit otthon is meg tudok tenni.
Létezik erre valamilyen edzésterv, alkalmazás vagy bármi?
márc. 12. 07:34
11/12 anonim válasza:
Van olyan otthoni torna, ahol egy rendes órán veszel részt, és a tanár/edző is tud nézni téged a telefon kameráján át, ki tudja javítani a hibákat szb. Nameg fix időpontban van, nem lehet halogatni, és néznek közben, az is segít motiválni.
12/12 anonim válasza:
Nehogy ússzál! Attól nagy debella hátad és vállad lesz!
Amikor irodában dolgoztam akkoris eljártam kondizni és futni meg most hogy fizikai munkát végzek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!