Zavar, hogy van egy pici alhasam, milyen mödszerrel tudnám leadni? (Képpel, 21/n)
tegyel tukrot ugy hogy oldalrol lasd magad. menj a falhoz, tedd mind2 sarkad a falhoz, hajolj le ugy hogy szep gorbe legyen a gerinced. tartsd meg ezt a gerincpozt es szep lassan emelkedj fel es simulj hattal is a falnak es tartsd ott a sarkad ahol van. most nezd meg hogy milyen a testalkatod.
illetve sok inaktivitas miatt a rekeszizomra is figyelni kell mert az is szerepet jatszik a rendes testtartasban.
En is igy vagyok, polomon keresztul olyan mintha minimalis sorhasam lenne 20-on evesen, ha meg megcsinalom ezt es 174 cm vagyok 67 kg val, akkor - en szerintem - atlagos ferfikent.
De ha hulyen tartom magam akkor elojon a sorhas.
6 vagyok meg
ha jol csinaltad erzed, hogy a rekeszizmod is hasznalva van, amit ugy erzel mintha picit eroltetned a hasizmodat, mert igazabol azt is hasznalod a rendes pozhoz.
Az enekeseknek fontos a rendes testtartas, rengeteget hasznaljak a rekeszizmot, a tudot, a mellkast meg mindent ami a torzs egeszet kepzi szinte, meg a labakat is hogy egyenesen maradjanak, megtartsak azt a pozt es ne legyen egy hokkenes mondjuk egy hosszabb E6-ot Linkin Park enekese erre jo pelda, jo szogbol: [link]
Vagy Nightwishbol a Floor Jansen Ghost Love Score fan-ek kedvelt resze: https://www.youtube.com/watch?v=4V_eoR6r1Tw&t=545s
Lathato hogy nekik egeszseges testtartasa van, egy egeszseges gorbevel lejjebb, ami normalis es nem eltulzott mint nalam, meg valamennyire de neked kevesbe mint nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!