Zavar, hogy van egy pici alhasam, milyen mödszerrel tudnám leadni? (Képpel, 21/n)
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
nézd meg a képet és a hozzászólásokat...
1. tartáshibás vagy
2. hová aarsz fogyni? MINDEN nőnek van alapból kis zsírpárna, ugyanis az védi az elsődleges nemi szervünket, szóval azt ne akard lediétázni, mert aztán menzeszed sem lesz
Ez vagy tartashiba vagy siman csak puffadsz az teljesen igy jon ki
Esetleg csak tobbet ettel vacsira
Puffadas megelozheto ha tobbszor eszel kis adagokat, eleg rostot eszel de nem tulzasba vitt adagot
Iszol sok vizet de nem egyszerre
Es esetleg van akit a tejtermekek gluten hasonloak is puffasztanak, neked kell kitapasztalni, hogy mik ezek az etelek
Ha háj és zsir lenne nem ilyen kerek lenne az alhasad hanem petyhüdt “hullámosabb” nem ilyen feszes
Szerintem csak probalj az etkezesre figyelni es megoldodik ez a problemad
Azt meg fogadd el, hogy egy kisebb pup ott mindig lesz mert ez genetika, ott a mehed, amit ha azt akarod , hogy mukodjon nem lehet teljesen teljesen papirlapos a tested mert az azt jelentene hogy 10% alatt van a testzsirod=megszunik a menzesz
De egyebkent szerintem csak puffadas ez az egesz es egy jo etrenddel jobban fogod erezni magad
14:
Egyébként elég sokszor szoktam puffadni meg felfújódni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!