Ha napi egyszer eszem plussz iszom egy adag protein port és tornázom 20-60percet. Fogyni fogok?
10. Nincs olyan, hogy "először" raktározik a szervezet - csak egy esetben raktározik, ha kalóriatöbbletben vagy, akkor az extra energiát zsírként raktározza.
Nincs olyan, hogy milyen nap hányszor kellene enni - ami jól esik, persze bizonyos célok érdekében érdemes a fehérjebevitelt elosztani, de ez akár bonyolultabb is lehet.
Kevés nasi kb. mindig jó tanács, ha valaki fogyni akar, és a rostdús étrend általánosan is jó tanács. A mozgásnak is sok pozitív hozama van.
Huha! Szerintem fordulj szakemberhez, aki segít neked egy étrendet és egy edzéstervet összeállítani... nem túl egészséges a napi egy étkezés és torna, még étrendkiegészítővel sem. A torna sem mindegy hogy hogyan zajlik.
Ne kockáztasd az egészséged, a fogyás érdekében! Lehet ezt jól is csinálni.
Mellesleg igen, a protein tömeget növel, az izmok növekedésében segít. Zárójelesen megjegyzem, hogy én melyiket ajánlom, de nagyon kérlek tényleg egyél rendesen, hiszen a protein por sem elég magában egy kis tornával, mellette helyes és egészséges étkezést kell alkalmazni. Az én kedvenc és leginkább bevált protein porom a BodySelect márkának köszönhetem, nekem az a leghatásosabb.
Dobok egy linket, nézz körül és olvass bele a blogba is, mert sok hasznos infó van ott: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!