Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha napi egyszer eszem plussz...

Ha napi egyszer eszem plussz iszom egy adag protein port és tornázom 20-60percet. Fogyni fogok?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondják hogy a proteinpor hízlal. De ha csak azt iszom vagy egy valami mellé iszom akkor fogyni fogok ,nem?
2024. márc. 6. 20:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10. Nincs olyan, hogy "először" raktározik a szervezet - csak egy esetben raktározik, ha kalóriatöbbletben vagy, akkor az extra energiát zsírként raktározza.

Nincs olyan, hogy milyen nap hányszor kellene enni - ami jól esik, persze bizonyos célok érdekében érdemes a fehérjebevitelt elosztani, de ez akár bonyolultabb is lehet.

Kevés nasi kb. mindig jó tanács, ha valaki fogyni akar, és a rostdús étrend általánosan is jó tanács. A mozgásnak is sok pozitív hozama van.

2024. márc. 10. 14:47
 12/12 anonim válasza:

Huha! Szerintem fordulj szakemberhez, aki segít neked egy étrendet és egy edzéstervet összeállítani... nem túl egészséges a napi egy étkezés és torna, még étrendkiegészítővel sem. A torna sem mindegy hogy hogyan zajlik.

Ne kockáztasd az egészséged, a fogyás érdekében! Lehet ezt jól is csinálni.

Mellesleg igen, a protein tömeget növel, az izmok növekedésében segít. Zárójelesen megjegyzem, hogy én melyiket ajánlom, de nagyon kérlek tényleg egyél rendesen, hiszen a protein por sem elég magában egy kis tornával, mellette helyes és egészséges étkezést kell alkalmazni. Az én kedvenc és leginkább bevált protein porom a BodySelect márkának köszönhetem, nekem az a leghatásosabb.

Dobok egy linket, nézz körül és olvass bele a blogba is, mert sok hasznos infó van ott: [link]

2024. ápr. 2. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!