Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A Lidl protein yoghurtról...

A Lidl protein yoghurtról vélemény? Ez jó edzés után?

Figyelt kérdés

Olvastam hogy edzés után fehérjét kell bevinni. Ez a Lidl protein yoghurt megfelelő? 20gramm fehérje van benne.

[link]

2023. júl. 2. 11:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
Ha megvan enélkül is a napi fehérje beviteled, akkor felesleges, ha csak ezzel, akkor jó.
2023. júl. 2. 12:51
 2/16 anonim ***** válasza:
74%
"Olvastam hogy edzés után fehérjét kell bevinni." Nem kell, ezt csak a tápkieg gyártól találták ki, hogy vedd a drága szarjaikat.
2023. júl. 2. 14:06
 3/16 anonim ***** válasza:
54%

Nem. A fehérje bevitelt összességében kell nézni. Pótlásra akkor van szükség, ha nem tudsz bevinni eleget a normál étkezésed során. Ha tudod, akkor kerüld az ilyen megoldásokat, és természetes forrásból vidd be a fehérjét.

Nyilván aki izomépítésben van, tömegnövelésen dolgozik, annak irtó nehéz dolga van. Egyszerűen fizikailag képtelenség annyit enni. Ilyenkor jönnek szóba a táplálékkiegészítők. Jó megoldás lehet egy ilyen előre bekevert kaja is akár.

2023. júl. 2. 14:44
 4/16 anonim ***** válasza:
35%

3#

Aki tömegnövelésben van, annak pont, hogy nem is kell görcsölni a fehérjebevitelen, mert azt az 1.6g/testsúlykg fehérjét mindenki nevetve betudja vinni.

2023. júl. 2. 16:05
 5/16 anonim válasza:
27%
Nem tudom, de a müzli szeletük kegyetlen rossz. Konkrétan kitörik az ember foga a benne lévő nyers egész gabonaszemektől.
2023. júl. 2. 16:15
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Asszem van benne valami káros adalékanyag, de nézd végig, nem emlékszem már melyik az.
2023. júl. 2. 17:27
 7/16 anonim ***** válasza:
27%

Én pont most ettem ilyet vaníliás és málna-granatalma izesitesben. Szerintem bűn rossz. Lehet nincs benne hozzáadott cukor, de az eritrit miatt borzasztó az íze.

Aztán lehet valakinek bejon. Én nem szeretem az édesítőt. Akkor már ha muszáj a plusz cukor akkor kevesebbet használok.

Amúgy a fő kérdésre nem tudok válaszolni.

2023. júl. 2. 19:03
 8/16 anonim ***** válasza:
37%

Első három válaszoló már látom a 2023-as "mindenbullshit" tanagyagot kívülről fújja :D Nem kell edzés után fehérje mert a kutatás ezt mutatta ki? Ez igen. Akkor a világ összes testépítője, konditeremben edzője egy hülye. A Profik is akik fehérjét mernek inni edzés után.

Első 3 válaszolónak lenne egy ötletem: Kezdjetek el edzeni. Reggelire nyomjátok be az egész napi fehérjéteket. Aztán a nap hátralévő részében ne vigyetek be fehérjét, mert úgyis mindegy mikor visszük be nem? Aztán ha abszolút semmi eredményt nem tudtok felmutatni (mint az okj-s nagyon okos személyi edzők) akkor tegyetek itt fel újabb kérdéseket hogy miért nem izmosodtok mikor mindent jól csináltok xD

Kérdezőnek írom, hogy nyugodtan nyomjad a joghurtot, teljesen jó edzés után!

2023. júl. 2. 19:05
 9/16 anonim ***** válasza:
60%
8 jól van tesi, remélem emiatt az esszé miatt nem maradtál le a 3 perces anabolikus ablakról :D bcaa-t se felejtsd el bevenni :D
2023. júl. 2. 19:12
 10/16 anonim ***** válasza:
83%

8#

Nem az első három válaszolóban vagyok, de erre muszáj reagálnom.

Miért kellene edzés után fehérje? Az anabolikus ablak egy ősrégi tévhit.

Itt azon van a hangsúly, hogy az emberek 99%-nak teljesen felesleges edzés után remegő kézzel inni a fehérjeport.

A lényeg, hogy edzés után maximum 4 órán belül vigyél be fehérjét, ha optimálisan akarod csinálni.

De sokkal kevésbé számít az étkezések időzítése, mint azt sokan hiszik. A nap végén legyen meg a kellő fehérjebevitel és kész.

Nyilván, aki ki akarja maxolni a dolgokat, az nem fog 1 étkezéssel 150g fehérjét bevinni, hanem ügyelni fog a 3-4 óránkénti fehérjebevitelre.

Kérdező:

Mehet a joghurt, vagy bármilyen fehérje edzés után, de ne reagáld túl ezt, mert bőven "időben" leszel akkor is, ha csak 3 órával edzés után tudsz fehérjét bevinni..

2023. júl. 2. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!