Abban kérnék tanácsot, hogy melyik fehérje port célszerű használni fogyáshoz? Január elsejével életmód váltásba kezdtem, célom mínusz 23kg. Jelenleg 9kg-nál járok. Kalória deficittel étkezem és heti min. 3 szor tornázom/edzem egy eleve pörgős munkahely mellett. A fehérje fogyasztásom szeretném kiegészíteni.
Teljesen mindegy, melyik fehérjeport veszed, az összes forgalmazó ugyanattól az egy-két gyártól vásárolja meg az ipari hulladéknak minősülő tejsavót, amit aztán beízesít, bezacskóz és piacra dob. A kérdés inkább az, hogy hány gramm a napi fehérjebeviteled? Fehérjepor azoknak a sportolóknak szükséges, akik valami okból kifolyólag nem képesek szilárd ételellel bevinni az hipertrófiához szükséges napi 1,5-2,5 g/tskg fehérjét, ezért nap végén isznak egy fehérje turmixot, és le van a gond. Na most 1,5 g/tskg fehérjét még egy óvodás is bevisz szilárd ételellel, te hogy nem? Számolod egyáltalán a fehérjebevitelt? Testépítő/erőemelő vagy, ami miatt neked extrém mennyiségű fehérjére van szükséged?
2023. márc. 9. 20:36
2/6 anonim válasza:
Nekem a BioTech vált be, de elég drága lett.
2023. márc. 9. 21:05
3/6 anonim válasza:
"Nekem a BioTech vált be"
A biotech egy márka, nem egy konkrét termék. A biotechnek van vagy százezer fehérje terméke, de tényleg teljesen mindegy, hogy a kérdező melyiket veszi, nincs semmi jelentőssége. A kérdés, hogy egyáltalán van-e rá szüksége, mert ha nem számolja a fehérjebevitelét, és nem indokolt, akkor kidobott pénz.
2023. márc. 9. 21:09
4/6 anonim válasza:
3: ez már nem rám tartozik. Én nem okoskodni meg kötekedni járok ide.
Izo whey zerot fogyasztom amúgy, mert nekem fontos, hogy glutén és laktózmentes legyen a lehetőségekhez képest.
2023. márc. 9. 21:13
5/6 NTBS válasza:
Semmilyen.
2023. márc. 10. 15:06
6/6 anonim válasza:
Én csak változatosság, és az íz kedvéért iszom, idealbody -t szoktam venni. Sokféle ízben van, csoki, vanília, pisztácia, kókusz, meggy, diós stb. Én már lefogytam, súlyt tartok, de a mai napig nagyon jól beleillik a diétámba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!