Milyen feherjeport ajanlanatok ami 1 etkezest helyettesitene??!
7: a saját kerdeseim közül tudom
8. Meg mindig nem tudom nem számolom
9. Igen ostoba kérdés hogy kinek milyen feherjepor vált be ami finom🤣🤣🤣
Baj van. Ez nem a nagyfogyas című most hogy merjem konyhamerlegen kalória számlaloval a napi adagom. 61kgos nő vagyok 55kg nekem az ideál ennyi 🤪 nem gondolom h ez túlsúly lenne
Értelmi fogyatekossagban szenvedő, értelmezni illetve olvasni nem tudó embereknek leírom összefoglalva csak hogy jól tudjanak ok is aludni és én is . ( akinek nem inge ne vegye magára,kötekedőknek szól)
Nem tanácsot kértem, nem felvilágositast , nem receptet és nem batoritast, biztatast. Nagyon egyszerű a dolog , ittál valaha iható ízű feherjeport? IGEN = IRD LE MILYET
NEM = LAPOZZ TOVÁBB
Ennyi 🤪🙏
Ha valaki tényleg ennyire unatkozik szívből sajnálom. Lenne nekem is egy tanácsom olvass egy könyvet majd írj róla egy vázlatot aztán olvasd fel valakinek és beszeljetek meg h sikerült e ertelmezni amit olvasol , mert itt nagyon nem megy😄 a körülményeket azért írtam le nehogy itt ilyen lelkes emberek mint ti vagy te ( nem tudom ) edzestervet írjon nekem , életmódot valtoztasson, Rubint Réka videót küldjön mert nincs szükségem rá 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!