Ebben a tojás diétában helyettesíthetem a fekete kávét zöld teával?
Csak mert nem rajongok annyira a kávéért.
Fogyasztanék mondjuk reggel egy kis fekete kávét, de ebedhez és vacsorához inkább zöld teát innék, és abba facsarnék egy kicsi citromot.
Így is jó lehet a diéta?
Elvileg helyettesítheted, de nem is ez a baj.
Ez a diéta egyrészt koplalás, másrészt teljesen tönkreteszi az epédet, utána nem az lesz a baod, hogy fogyni akarsz, hanem hogy lehet az eperohamokat elkerülni!
Emellett a leadott súly nagy része víz, ha végetér a diéta, akkor két nap alatt visszajön az egész.
Szóval nagyon alaposan gondold át még egyszer ezt az egészet!
viccmagazin.hu.... Találó, mert ez az egész diéta egy vicc.
A kávé tippem szerint ebben a ""diétában"" arra szolgál, hogy valami kis energiád mégis legyen a durván lecsökkentett kalória ellenére. Tudod kik szokták ezt csinálni? Az anorexiások. Szerintem itt ne a kávé kiváltásán gondolkodj, hanem az egészet hagyd a francba. Annyira finomakat lehet enni fogyás közben is, nem is gondolnád. Amit két hét alatt lekoplalsz, a harmadikon visszajön.
"Így is jó lehet a diéta?"
Én ezt most nagyon komolyan kérdezem, hogy szerinted általában mitől működik egy diéta és miért gondolod, hogy ha ezt kicseréled, akkor más lesz az eredménye?
Több oldalon is olvastam ezt a kurat, youtuben is láttam,
És nem sok az eltérés
És ezt a diétát nem is szabad 2 hétnél tovább csinálni.
De ha tudtok jobb diétát, akkor írjatok le légyszíves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!