A fehér lisztet lehet teljes egészében teljeskiörlésűvel helyettesíteni?
Gondolok itt pl kenyér sütésre, palacsinta készítésre,sűrítésre.
Kicsit egészségesebben szeretnék étkezni, ehhez keresek alternatívákat.
És az sem baj ha lemegy pár kg 😅
Majdnem, de mégsem. Egy piskóta pl nagyon kemény lesz tőle
Mi általában a kenyeret felesben sütjük sima es tk lisztből.
Arra kell figyelni hogy a teljes kiőrlésű több folyadekot vesz fel tehát ha ugyanahhoz a recepthez a sima lisztet egy az egyben teljes kiroelsure csereled akkor aej hozza plusz vizet. Vagx hs nem adz hozzá akkor keményebb lesz. Szinten trukkos hogy dagasztás után nagxon lágy a tészta de állásaban magába szívja a folyadékot. Azt sajnis midnenkinek magának kell kikiserletezni hogy mennyit
Lehet, de egy csomó tészta nem lesz olyan állagú, mint a fehérlisztes.
Én amúgy zabliszt párti vagyok, abból csinálok mindent, de direkt zablisztes recepteket keresek, nem csak simán helyettesítem a fehéret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!