Miért mutatott random 1,5 kgval többet ma a mérleg?😭
Figyelt kérdés
Tegnap elég rosszul ettem, 1 db sós kiflit és 2 falafeles gyros pitát. Tudomm alig volt benne fehérje de max 1600 kcal lehetett és nem értem mi történt, mert mellé sétáltam 10.000 lépést és szoktam edzeni ismárc. 6. 05:35
11/14 anonim válasza:
Anorexia, hello...
Pszichiater kellene neked, mielott teljesen elhatalmasodik rajtad ez az allapot.
12/14 anonim válasza:
A szervezetnek attól függően, hogy mennyit ittál és mikor kakiltál, sőt nőként még a menstruációs időszak is nagyban befolyásolni tudja a testsúlyod.
Úgy érdemes mérni, hogy általában ugyan olyan rendszerességgel és ugyan akkor, például három napon át, és akkor lesz egy átlag súlyod. Az nagy hülyeség, hogy megméred magad és holnap fél kilóval több vagy akkor már aggódsz, hogy híztál.
13/14 anonim válasza:
10-azert a sírós fej a végén eléggé hisztire utal+a kategória tele van magukat éheztető anorexia-tanoncokkal akik attól depressziósak lesznek hogy 50kilo helyett 52-k. Úgy tekintenek az ételre mint az ellenségre és minden plusz kalória után gyűlölik magukat. Kicsit szerintem sokunknak elege van az ilyen kérdésekből a kategóriában
14/14 anonim válasza:
Ha nő vagy, akkor az azért is lehet, mert nemsokára megjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!