Először -3kgot mutatott a mérleg, most -1,5et... nem változott semmi, akkor miért ingadozik?
Figyelt kérdés
Múlthét hétfőn kezdtem a változtatást, azóta minden nap tornáztam és normálisan étkeztem.
Pénteken kíváncsiságból mérlegre álltam és -3 kgot írt.
Ma reggel viszont csak -1,5et.
Miért jött vissza az a másfél?
(40kg túlsúly van rajtam kb.)
2022. jan. 10. 09:54
1/4 A kérdező kommentje:
Mindkét alkalommal ugyanannyi ruhával, reggel, wc-zés után mértem magam.
2022. jan. 10. 09:55
2/4 anonim válasza:
Több vizet kötött le a szervezeted, esetleg van, amit nehezebben emésztesz meg stb. Nem baj, ha vannak kilengések, elvégre 1 hete csinálod. Az egészséges fogyás mértéke heti 0,5-1 kg. Folytasd ahogy eddig, egyél megfelelő mennyiségű és minőségű ételt a paramétereid és szükségletedhez, mozogjon mellette és hosszabb távon érzékelni fogod. Semmi baj ezzel.
4/4 anonim válasza:
Dehidratáltság simán okoz ekkora súlyvesztést.
Pro tipp: Hogy eldöntsd kell-e fogynod, sose a mérleget nézd, hanem a tükröt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!