Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Estére ennyi kaja elég vagy...

Estére ennyi kaja elég vagy sok esetleg kevés?

Figyelt kérdés

1 zsömle amibe tettem egy sima baromfi párizsit+sajtot+uborkát

amihez eszek egy közepes méretű paradicsomot + 2,8% zsírtartalmú bögre tejet iszok hozzá...

15/L

(68 kg vagyok és fogyni szeretnék nem mérleg szerint hanem tükör szerint de 10 kilót biztos hogy le kell adnom)

2010. okt. 25. 15:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Activía is csak akkor jó, ha natúr. Egyébként fölösleges többet fizetni érte, bármilyen natúr joghurt tökéletes, amire rá van írva, hogy élőflórás. Több van a dobozban, és olcsóbb. Ha a natúrt nem szereted, akkor turmixold össze (én villával összenyomkodom) gyümölccsel és fahéjjal. (Fagyasztott gyümölcs is jó, persze kiolvasztva, málna, eper, ribizli, pár szem elég belőle, sokáig kitart a zacsi.) Ha nem elég édes, 1 kiskanál méz mehet bele.
2010. okt. 26. 11:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Ja, és bárki bármit mond: a sajt jobb, mint a zsemle, igaz, zsíros, de jobb, mint a finomított liszt. Abban is igazuk van, hogy a színhús jobb, mint a felvágott, de ha nincs otthon hús, jobb a párizsi, mintha a zsemlét ennéd. Azt is kell nézni, mihez képest. És... nem lehet éjjel-nappal húst enni. (Tudom, valaki csinálja, de az ő baja lesz, ha belebetegszik.)

Alapvetően a lisztet és a cukrot kell kerülni, este már ne egyél egyiket sem.

2010. okt. 26. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!