Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Estére ennyi kaja elég vagy...

Estére ennyi kaja elég vagy sok esetleg kevés?

Figyelt kérdés

1 zsömle amibe tettem egy sima baromfi párizsit+sajtot+uborkát

amihez eszek egy közepes méretű paradicsomot + 2,8% zsírtartalmú bögre tejet iszok hozzá...

15/L

(68 kg vagyok és fogyni szeretnék nem mérleg szerint hanem tükör szerint de 10 kilót biztos hogy le kell adnom)

2010. okt. 25. 15:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%

Ha fogyni szeretnél, a fehér zsemle nem a legjobb.

Legyen kb. 10 cm uborka, 2 paradicsom, 5 deka sajt és 5 deka párizsi felkockázva. A tejet megihatod hozzád, de nem minden nap.

2010. okt. 25. 16:17
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Milyen magas vagy?
2010. okt. 25. 16:17
 3/12 A kérdező kommentje:
163 cm :)
2010. okt. 25. 16:23
 4/12 anonim ***** válasza:
67%

Akkor jól érzed, hogy fogynod kéne. :(

[link]

Számold ki!

2010. okt. 25. 16:27
 5/12 anonim ***** válasza:
67%

A zsemlét kihagynám !

Kicsit kezdő vagy, igaz ? :-D

2010. okt. 25. 16:38
 6/12 anonim ***** válasza:
67%

én a sajtot hagynám ki.

Ha megteheted, akkor ne felvágottat egyél, hanem olyan húst amit látsz hogy miből van: például hétvégén ha anyud csinál sült csirkét, akkor kérd el a melle húsát és azt 3 napra oszd be (főétkezésnek saláta mellé). A felvágottal az a gond, hogy sok mindent beletesznek és ledarálnak, abból pedig nehéz megítélni hogy mi van vagy lehet benne...

esetleg estére egyél puffasztott riszt, abonettet, pászkát. vagy csak simán paradicsomot, vagy almát...

2010. okt. 25. 16:43
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
riszt=rizst
2010. okt. 25. 16:43
 8/12 anonim ***** válasza:
67%
Bőven elég..
2010. okt. 25. 16:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy könnyű vacsi. Lehet, hogy nem laksz jól, de tíz perc múlva már úgyis elkezded emészteni, így egész jó leszel. Egy zsemle meg nem a világ vége, edd meg nyugodtan. :)
2010. okt. 25. 17:40
 10/12 A kérdező kommentje:
hát mondhatni eléggé kezdő vagyok... soha nem foglalkoztam még így a súlyommal,mert mindenkinek jó voltam így engem se bántott...viszont most úgy érzem hogy saját magam érdekében muszáj kezdeni valamit a felesleggel...és nagyon édesség mániás vagyok :S és most vettem activia joghurtot,zöldséget vettem anyuval...a gyümölcsöket pedig nem nagyon szeretem de muszáj megenni...:)
2010. okt. 25. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!