Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csajok! Ti milyen felsőt...

Csajok! Ti milyen felsőt vesztek fel ma estére? Top, póló, esetleg valami hosszabb ujjút?

Figyelt kérdés
Discoba megyünk ma este a barátnőimmel és az egyikük szerint topot kéne vennem, nekem viszont jobban tetszik az egyik könyékig érő felsőm. Nem tudom mi lenne jobb.... Ti mit vesztek fel?
2009. dec. 31. 15:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is könyékig érő felsőben megyek :)
2009. dec. 31. 16:25
 2/3 anonim ***** válasza:

A könyékigérő is lehet csinos és szexi,ha te abban érzed jól magad vedd fel azt.Neked legalább megvan az esély,hogy jól érezd magad ma,akkor már olyan rucit vegyél fel amiben jól is érzed magad!

Ha én mennél vhova tuti azt venném fel,amiben a legjobban érzem magam:)De nekem nincs ezzel gondom:'(

14/L

2009. dec. 31. 16:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet, h szép a felsőd meg jó, de diszkóba én a topot mondanám mindenképpen. Tömeg van, meleg van, sokat táncolsz, én topban is tök meg szoktam izzadni. Felveheted a hosszú ujjúdat is, ha abban érzed jól magad, de praktikusabb lenne valami pántos felső.
2009. dec. 31. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!