Menstruáció előtti falásrohamok?
Jesszus, azért mert most pár napot zabált valaki, miért kell rögtön rásütni hogy étkezési zavaros? Annyira könnyen dobálóztok ezzel a szóval.
Kérdező, én nem hiszem hogy ez ilyen mértékben összefügghet a pms-el, akkor már korábban is lett volna ilyen, nem csak most. Nem lehet hogy alapból túl keveset eszel, és mostanra sokaltál be tőle? Ha a BMR-ed alatt eszel, és kiéhezik a szervezeted, az bizony okozhat ilyet.
14
Nekem is volt olyan hogy zabáltam mint a disznó, mikor olyan passzban voltam, meg amikor letetttem a cigit mondjuk... Ettől én még nem lettem evészavaros. Mindig normális testalkatú voltam, és normális viszonyt ápoltam az étellel. Most is csak azért vagyok itt, mert a cigileszokás után felpattant néhány kilótól akartam megszabadulni. Ilyen bárkivel előfordulhat időnként, nem kell túlgondolni, meg ilyen pszichés problémákkal ijesztgetni a kérdezőt, mert aztán még ezzel hajszoljátok bele, mert igazolást adtok arra hogy miért zabált... Ráadásul nem is visszatérő dologról van szó, ahogy a leírásából kiveszem.
Olvasd el mégegyszer, mit írtam. Nálad nem járt bűntudattal, kompenzálással, tehát értelemszerűen nem vagy evészavaros.
Ellenben a kérdező kompenzálni akarja, mert bűntudata van az evés miatt.
Nem visszatérő dolog és tényleg a diéta miatt kérdeztem. Egyébként érdekes, de mára teljesen elmúlt. Nem is vagyok éhes, tök jól érzem magam.
Úgy döntöttem, hogy elfogadom ezt a 4 nap kilengést és folytatom ott, ahol abbahagytam. Nem fogok koplalni vagy ilyesmi. Max többet sportolok. Legrosszabb esetben emiatt pár héttel később lesz meg a végeredmény.
9-es, mivel gondolom nem eszel eleget, kvázi éhezel, ha te nem is érzed, ezért jönnek a falásrohamok.
A menzesz nem indok rá.
17-es, nem normális. Hiába bizonygatod, nem az, hanem kezdődő étkezési zavar.
Mindengyik így indul, bűntudattal, aztán esetleg falásroham és a többi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!