Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Menstruáció előtti falásrohamok?

Menstruáció előtti falásrohamok?

Figyelt kérdés
Már 4. napja tart. Szerencsére nem egész nap, de tegnap pl éjszaka tört rám, amikor fenn kellett maradnom reggelig. Ilyenkor alig tudom leállítani magamat. Tegnap krumplis, kolbászos, szalonnás lecsót ettem 1 zsemlével éjjel...és aznap már ettem másfél tányér lecsót és csokitortából 2 szeletet, 1 tortillát üresen, 1 visrlit majonézzel. A mai napon pedig :2 sajtos-sonkás tortillát mozzarellával és chedarral , majonézzel a tetején, 2 belvita jó reggelt kekszet, 6 szem tésztabundás földimogyorót, 4 db tortilla chipset, 10 g puffasztott quinoát kb 2 dl tejjel és fél szelet mogyorókrémes csokit. Ha ilyen ütemben zabálok, akkor mennyit hízhattam 4 nap alatt? Ez vajon hány kalória lehetett? Tudnátok mondani egy sávot? Illetve, amit ilyenkor magamra szedek, az kb 1 hét alatt lemegy? Vagy utána fogyókúráznom kell?
febr. 20. 15:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
21%

Jesszus, azért mert most pár napot zabált valaki, miért kell rögtön rásütni hogy étkezési zavaros? Annyira könnyen dobálóztok ezzel a szóval.

Kérdező, én nem hiszem hogy ez ilyen mértékben összefügghet a pms-el, akkor már korábban is lett volna ilyen, nem csak most. Nem lehet hogy alapból túl keveset eszel, és mostanra sokaltál be tőle? Ha a BMR-ed alatt eszel, és kiéhezik a szervezeted, az bizony okozhat ilyet.

febr. 20. 20:21
 12/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, szerintem ez történhetett, mert tényleg nagyon keveset ettem előtte(nem direkt).
febr. 20. 21:50
 13/21 anonim ***** válasza:
Rám is rámjön előtte, de nem 4 napig. Egy nap.
febr. 20. 22:32
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
#11 Az evészavar attól evészavar, hogy falási epizódok vannak, melyek után bűntudatot éreznek. Ez alapján döntse el mindenki saját magáról.
febr. 21. 07:31
 15/21 anonim ***** válasza:
24%

14

Nekem is volt olyan hogy zabáltam mint a disznó, mikor olyan passzban voltam, meg amikor letetttem a cigit mondjuk... Ettől én még nem lettem evészavaros. Mindig normális testalkatú voltam, és normális viszonyt ápoltam az étellel. Most is csak azért vagyok itt, mert a cigileszokás után felpattant néhány kilótól akartam megszabadulni. Ilyen bárkivel előfordulhat időnként, nem kell túlgondolni, meg ilyen pszichés problémákkal ijesztgetni a kérdezőt, mert aztán még ezzel hajszoljátok bele, mert igazolást adtok arra hogy miért zabált... Ráadásul nem is visszatérő dologról van szó, ahogy a leírásából kiveszem.

febr. 21. 08:29
 16/21 anonim ***** válasza:

Olvasd el mégegyszer, mit írtam. Nálad nem járt bűntudattal, kompenzálással, tehát értelemszerűen nem vagy evészavaros.

Ellenben a kérdező kompenzálni akarja, mert bűntudata van az evés miatt.

febr. 21. 09:58
 17/21 anonim ***** válasza:
11%
Persze hogy bűnudata van, hát diétázik, fogyni szeretne. Mikor én fogyni akartam és jól bezabáltam egy esküvőn, nekem is bűntudatom volt. Ez teljesen normális ilyenkor.
febr. 21. 10:26
 18/21 A kérdező kommentje:

Nem visszatérő dolog és tényleg a diéta miatt kérdeztem. Egyébként érdekes, de mára teljesen elmúlt. Nem is vagyok éhes, tök jól érzem magam.

Úgy döntöttem, hogy elfogadom ezt a 4 nap kilengést és folytatom ott, ahol abbahagytam. Nem fogok koplalni vagy ilyesmi. Max többet sportolok. Legrosszabb esetben emiatt pár héttel később lesz meg a végeredmény.

febr. 21. 14:59
 19/21 anonim ***** válasza:

9-es, mivel gondolom nem eszel eleget, kvázi éhezel, ha te nem is érzed, ezért jönnek a falásrohamok.

A menzesz nem indok rá.

febr. 22. 15:35
 20/21 anonim ***** válasza:
91%

17-es, nem normális. Hiába bizonygatod, nem az, hanem kezdődő étkezési zavar.

Mindengyik így indul, bűntudattal, aztán esetleg falásroham és a többi.

febr. 22. 15:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!