Menstruáció előtti falásrohamok?
Figyelt kérdés
Már 4. napja tart. Szerencsére nem egész nap, de tegnap pl éjszaka tört rám, amikor fenn kellett maradnom reggelig. Ilyenkor alig tudom leállítani magamat. Tegnap krumplis, kolbászos, szalonnás lecsót ettem 1 zsemlével éjjel...és aznap már ettem másfél tányér lecsót és csokitortából 2 szeletet, 1 tortillát üresen, 1 visrlit majonézzel. A mai napon pedig :2 sajtos-sonkás tortillát mozzarellával és chedarral , majonézzel a tetején, 2 belvita jó reggelt kekszet, 6 szem tésztabundás földimogyorót, 4 db tortilla chipset, 10 g puffasztott quinoát kb 2 dl tejjel és fél szelet mogyorókrémes csokit. Ha ilyen ütemben zabálok, akkor mennyit hízhattam 4 nap alatt? Ez vajon hány kalória lehetett? Tudnátok mondani egy sávot? Illetve, amit ilyenkor magamra szedek, az kb 1 hét alatt lemegy? Vagy utána fogyókúráznom kell?2024. febr. 20. 15:40
21/21 anonim válasza:
Jó, hát akkor magyarázzátok be egy teljesen normális embernek hogy étkezési zavaros csak azért mert egyszer zabált pár napot a fogyókúrája közben és ettől rosszul érzi magát.... Leleketek rajta...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!