Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » -35 kg június 20-ig? Lehetsége...

-35 kg június 20-ig? Lehetséges? Hogyan?

Figyelt kérdés

Június 20-án lesz az esküvőm,65 kg ra szeretnék addig lefogyni.Most 100 kg vagyok.Lehetséges ez?Mit kell hozzá tennem?

19/L

2010. okt. 24. 17:39
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Írtam hogy beteg voltam,és a kezelés miatt híztam meg.

Miért kell bunkóznod?

2010. okt. 24. 20:09
 12/23 anonim ***** válasza:

Ne vedd magadra a sértéseket, felesleges. Teljesen mindegy, hogy mi miatt híztál meg, vagy miért most akarsz el kezdeni fogyni, a lényeg az, hogy változtatni akarsz, s csak ez lebegjen előtted :). Egyébként 16-32 kg között adhatsz le. Ne görcsölj annyira azon, hogy 65 kg legyél, hisz ha csak 80ra mennél le addigra, már akkor is mennyivel vékonyabb lennél! :) Persze kell a cél, legyen hosszú és rövid távú céljaid, pl. hosszú távú: júniusra 80-65 kg között leszek, rövid távú: ezen a héten minden nap sétálok 30 percet, következő hétre megint új cél pl. minden nap 35 percet sétálok. Legyen egy füzeted, amiben vezeted az ételeket, az edzéseket. A kitűzött célt mindig teljesíts, úgy fogd fel, mintha a főnököd parancsolná meg, hogy ezt meg kell csinálnod. Étkezéshez segítséget itt találsz: lira.gportal.hu

Sok sikert! :)

2010. okt. 25. 12:12
 13/23 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Tudod, nem bántalak. Elég gondod van neked.

2010. okt. 25. 18:07
 14/23 anonim ***** válasza:

lehetséges

mit csináltál,hogy férjhez mész?

2010. nov. 6. 21:49
 15/23 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Semmit nem csináltam:)

13 éves korom óta együtt vagyunk:)

2010. nov. 6. 22:01
 16/23 anonim ***** válasza:
Az igen! Gratulálok hozzá! :D
2010. nov. 6. 22:12
 17/23 anonim ***** válasza:
Európában, 13 éves korban még általános iskolába kell járni.
2010. nov. 7. 19:26
 18/23 anonim ***** válasza:
Ami nem zárja ki azt, hogy járjon valakivel az ember. Ilyesmi már oviban is előfordul, más szinten.
2010. nov. 7. 20:03
 19/23 A kérdező kommentje:

Igen,akkoriban még a 8. osztályba jártam:)

De nem tudom mi kifogásolni valód van ebbe!

2010. nov. 7. 21:48
 20/23 anonim ***** válasza:
Semmi. Szíved joga. Viszont ha furcsát olvasok, akkor nézhetek legalább. Ami furcsa: 13 évesen még nem szoktak együtt élni, max együtt járni. 19 évesen meg nem szokás 100 kg-osnak lenni. A kórházban, ahol feküdtem, a legtöbb nő azt kérdezte, hogy mennyit fogok hízni ezektől a gyógyszerektől? Az orvos meg azt válaszolta, ha csak az itteni ételt fogyasztja, akkor semennyit. Ez a Honvéd kórházban volt, ahol kimondottan jó a kaja, és elég is. És azért ha a rossz lelkem ellenére elfogadsz egy tanácsot, ne igyekezz hamar leszokni.
2010. nov. 8. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!