-35 kg június 20-ig? Lehetséges? Hogyan?
Június 20-án lesz az esküvőm,65 kg ra szeretnék addig lefogyni.Most 100 kg vagyok.Lehetséges ez?Mit kell hozzá tennem?
19/L
Utolsó!
Írtam hogy beteg voltam,és a kezelés miatt híztam meg.
Miért kell bunkóznod?
Ne vedd magadra a sértéseket, felesleges. Teljesen mindegy, hogy mi miatt híztál meg, vagy miért most akarsz el kezdeni fogyni, a lényeg az, hogy változtatni akarsz, s csak ez lebegjen előtted :). Egyébként 16-32 kg között adhatsz le. Ne görcsölj annyira azon, hogy 65 kg legyél, hisz ha csak 80ra mennél le addigra, már akkor is mennyivel vékonyabb lennél! :) Persze kell a cél, legyen hosszú és rövid távú céljaid, pl. hosszú távú: júniusra 80-65 kg között leszek, rövid távú: ezen a héten minden nap sétálok 30 percet, következő hétre megint új cél pl. minden nap 35 percet sétálok. Legyen egy füzeted, amiben vezeted az ételeket, az edzéseket. A kitűzött célt mindig teljesíts, úgy fogd fel, mintha a főnököd parancsolná meg, hogy ezt meg kell csinálnod. Étkezéshez segítséget itt találsz: lira.gportal.hu
Sok sikert! :)
Kérdező!
Tudod, nem bántalak. Elég gondod van neked.
lehetséges
mit csináltál,hogy férjhez mész?
Utolsó!
Semmit nem csináltam:)
13 éves korom óta együtt vagyunk:)
Igen,akkoriban még a 8. osztályba jártam:)
De nem tudom mi kifogásolni valód van ebbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!