-35 kg június 20-ig? Lehetséges? Hogyan?
Június 20-án lesz az esküvőm,65 kg ra szeretnék addig lefogyni.Most 100 kg vagyok.Lehetséges ez?Mit kell hozzá tennem?
19/L
19 :O :O
SPORTOLJ
NE EGYÉL ÉDESSÉGET
5 UTÁN MÁR SEMMIT
Szia!
Én úgy csináltam, hogy napi 1500kcal-t ettem, és fél órát mozogtam naponta. (nekem a hasammal volt gond és hasra dolgoztam, felülések, fitness dvd-re)
És sikerül csak komoly elhatározás kell és nagyon sok mindenről meg kell tanulnod lemondani és az olyan dolgokat megszeretni, amit eddig talán sosem ettél, nekem pl a reggeli volt a halálom 1 kefir 1 evőkanál búzakorpával minden nap.
Sok boldogságot! :)
Szia,
Reggelire bármit ehetsz ez amúgy hülyeség h egy doboz kefír, úristen!
Alapból egész éjjel dolgozik a szervezeted tök üres a gyomrod.
A reggeli a legfontosabb és sokkal többet ártasz vele ha azt kihagyod.
Reggel bármit ehetsz,ugyanis akkor töltöd fel a szervezeted tápanyagokkal,másrészről ledolgozod a nap folyamán.
Tehát az a legfontosabb étkezés!
Teljes kiőrlésű kenyérre válts át!
Cukrot egyáltalán ne egyél,vagy csak 4előtt kis mennyiségben!
Az ebéd 4óra előtt legyen. Fele akkora adag,mint eddig.
Este már csak zöldség,hal,sovány joghurt.
Remélem segítettem,sok sikert:)
Ja és mozgááás!!! minden nam fél óra,de minimum egy héten 3x. Sztem ha nincsen akkor szerezz be szobabiciklit és izzaddjjjj!! úgy a leghatásosabb.
good luck;)
Köszönöm a válaszokat:)
És szerintetek lehetséges ennyit fogyni?
Köszi:)
És a bőröm mennyit változna?Szükségem lenne plasztikai műtétre a lógó bőr miatt?
ha sportolsz, akkor nem.
de tényleg mozogj minden nap legalább fél órát.
az első időkben tempós séta, aztán ha 80 alatt vagy, akkor jöhet a kocogás.
igyál sok igazi zöld teát, ne filteres szart, hanem levélből saját magad főzd.
az édességet hanyagold, de amúgy mindent lehet enni, mértékkel.
vagy próbáld ki a Norbi módszert, az ételkódosat. ott pl bmit lehet kajálni, csak meg van szabva, h mikor. így nem érzed azt, h éhezel, vagy hogy hiányzik valami.
amúgy milyen magas vagy?
köszi:)
160 cm.
Ja és nem a punnyadás miatt híztam meg,hanem beteg voltam és a hormon gyógyszert 2 évig kellett szednem:)
Köszönöm a segítséget!
Megnéztem a testtömeg táblázatot. Ha 2m20cm vagy, akkor pont jó a 100 kg sulyod.
Csak nem találtál egy tükröt, hogy így nekiindultál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!