Ez így mennyire lenne káros? Van értelme? Formásodás?
Szállodában dolgozom adnak ételt de elég gyér... Reggelente szendvics. Ebédre kb 4 napos bármi... Pl.rizs, főtt krumpli stb nokedli félig főtten van saláta ha nem eszik meg előlem. Vacsira paradicsomos tészta hetekig. Eddig vettem magamnak melegszendvicsnek valót.
Ha heti 3-4 alkalommal lefutnék 30 percet kb közepes távon ( 5km/h??)
Ez mennyire lenne hatásos , káros?
Nincs semmi amibe tudok főzni, egy melegszendvics sütőm van.
Ha fogyni nem is de formásodni szeretnék inkább + jobb legyen az erőnlétem.
Kb 6 éve futottam normálisan utoljára. Egy éve futottam 2xkm , év elején pedig 1km-t erre volt energiám.
30L/ 146cm kb 75 kg sajnos nincs mérleg.
"mindenki azt hiszi hogy aki dagadt az zabál"
Szerinted mitől van rajtad 30 kiló felesleg? Írd le, hogy szerinted mitől.
"Éhen halnátok attól amit én eszek"
Akkor miért nincs rajtunk 30 kiló felesleg?
Igen? Jajj ha leírnám akkor meg most abba kötsz bele mert jajj hat akkor azért. Szerintem meg te csak egy troll vagy! Ide jársz kötekedni aki megoldást keres.
Jajj de baromi érdekes hogy nem eszek mást amit eddig meg nem számolok kalóriát se ezt kb am is már 1000 edző is vallja h faxság. Mégis centibe látszik hogy fogytam jajj vajon mitől? Jajj hát a xar futástól.
Szerintem meg csak trollkodsz meg zavar hogy te nem tudsz futással fogyni mint más
Tudod le is xarnál ha 300 kiló lennék de csinos alakkal. Egyelőre nem ez a helyzet. Se nem izompacsirta nem akarok lenni se nem kákabél .
Nem hiszem h napi 4 vajas kenyértől baromira elhíznék meg ezzel én teli zabálom magam főleg h 9 órát gyorsan menős munkám van... Ja de köss bele ebbe is hajrá. Csak már nem fogom elolvasni.
Zárjuk le a témát nyugodjál meg aztán menj dolgodra!
Komolyan nem hiszem el hogy ezen az oldalon csak a direkt kötekedés megy!
Szerintem, ha a futást szívesen csinálnád, akkor kezd azzal. Én sem bírnám a kalóriaszámolást és valahogy nem is tartom jónak, hogy éheztetem magam így, semmire nem tudok koncentrálni, ha éhes vagyok.
Szerintem ha eleget sportolsz, akkor egy idő után nem tudsz annyi kalóriát bevinni, hogy pótold. A futás erre jó példa, több futót ismerek, akik túlsúllyal indultak, most meg maratonokat futnak és a bmi-jük a normál alsó tartományában van, ha nem alatta. Egy pilates vagy gyúrás sosem fog annyi kalóriát elégetni, mint heti 4-5 óra futás.
Lehet érdemes lenne megpróbálni egy jó endokrinológust is szerezni.
A lényeg szerintem, hogy kezdj el csinálni valamit és csináld éveken keresztül konzisztensen, ha nem látszik az eredmény, akkor egyre nagyobb mértékben fokozatosan (fuss egyre többet, egyél egyre kevesebbet, sétálj egyre többet - van ismerősöm, aki heti 40-50 km-et kirándul, mivel nem viszel magaddal egy hűtőt így az is hatásos), aztán egyszercsak majd látszódni fog a cél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!