Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha jövőre el akarjuk kezdeni...

Ha jövőre el akarjuk kezdeni a baba projektet, akkor még van értelme belevágni abba, hogy leadjak kb 10 kg?

Figyelt kérdés
Az egész fiatal korom kb(15-23) arra ment el hogy,hogy a sulyommal foglalkoztam.50 kg körül voltam, aztán jött a szerelem, egyéb dolgok, és jöttek a kilók.32 vagyok,60 kg,160 cm. Tehát kb 10 kg jött fel 10 év alatt,de nem fokozatosan. Volt egy időszak amikor nagyon összakaptam magam és 56ról lement 52re újra. Amikor 4 műszakban jártam ez abba maradt.Most 60 vagyok már. Újra össze akarom kapni magam,mert ha terhes leszek szinte biztos hogy fogok hízni, mert kb ha ránézek egy csokira már hízok, szoptatáskor ismét.Es nem akarok 80 kg lenni. Arra gondoltam, hogy megpróbálnék újra 50 kilóra körülre lemenni, és némi izmot összeszedni néhány hónap alatt. Szerintetek ez hülyeség vagy lehetséges?
2022. dec. 11. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
13%
Felesleges
2022. dec. 11. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
13%
A fogyás kevés, tartani kell a súlyt, ami terhesség alatt így kizárt. Kezdj fogyni, miután megvan a gyerek és összeszedted magad.
2022. dec. 11. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Azt írtad, hogy jövőre akarjátok elkezdeni a babaprojektet. Hát na, december van. A jövőre alatt az év elejét érted? Mert ha igen, akkor igazából ha bele is kezdenél, max. pár kilót adnál le. 10 kiló leadása ilyen súllyal azért szerintem egy 5 hónap kb. Viszont ha pl. jövő őszre akarjátok majd a babaprojektet, akkor most na, ha leszeretnél pár kilót dobni, hogy addig is jobban érezd magad, akkor hajrá, viszont ha már most pár hónapon belül, akkor igazából nincs nagy értelme.
2022. dec. 12. 00:25
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
#7-es vagyok. Igazából te okés súlyban vagy, szóval igazából a fogyás nem annyira sürgető kérdés neked, szóval szerintem tényleg, ha pl. csak jövő ősz körül kezdtek bele a babaprojektbe, akkor most na, pár kilót leadsz, legalább addig is jobban érzed magad a bőrödben, viszont ha már 2-3 hónapon belül kezditek, akkor nincs sok értelme.
2022. dec. 12. 00:26
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Mi az a néhány hónap?

Mivel nem vagy túlsúlyos eleve csak lassan menne, ha gyereket akarsz a közel jövőben esztelen koplalásba nem kezdhetsz, mert a hormonrendszeredet tennéd tönkre.

2022. dec. 12. 01:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Enyhe deficitben simán lehetsz akár a babaprojekt alatt is, amíg össze nem jön. Az eszetlen koplalás tényleg nem ajánlott, mert jó ideig elintézed vele, hogy ne jöjjön össze a gyerek. Aztán vagy összejön addig ezzel a 10 kg mínusz, vagy nem.
2022. dec. 12. 06:52
 7/7 anonim válasza:
56%
Ne fogyás legyen a cél, hanem az, hogy egészségesen táplálkozz és legyen rendszeres mozgás az életedben. Felesleges magad méregetni.
2022. dec. 12. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!