Okosmérlegnek van értelme?
3
A tiétek milyen típusú? Mert akkor olyat nem veszek. :D
Abszolút nem éri meg. Semmit nem csibál csak becsli hogy a magassagadohoz es a sulyodhoz kb mennyi a zsir.
Inkabb menj el kethavonta inbody felmérésre. Az a legmegbizhatobb es 5-7 ezer forintig terjed.
Ha budapesti vagy akkor ugyanilyen inbody geppel a westendben a kozepso lepcso tetejenel levo sportboltban (nem emlekyzem a nevere) megcsinaljak az eladok full ingyen
Nem igaz, hogy semmit sem csinál. Mármint lehet hogy van olyan is, de otthonra is vehetsz olyan mérleget, amin fém pöttyökre kell állni mezítláb, ellenállást mér (meg ki tudja, mit) és az alapján becsül. Sőt,valamelyiknél kézbe vehető fémbigyó is van, az jobban figyelembe tudja venni a felsőtestet.
Saját magával összehasonlítva alkalmas ez a technológia a változás megítélésére, de pl. befolyásolja az eredményt, hogy ki vagy-e száradva.
Jelentem, vettem tegnap egyet. Meglepően hasonló az eredmény mint az Inbody-n volt. Sajnos teljesen nem tudom összehasonlítani, mert az több mint egy hónapja volt, azóta fogytam 2,5 kilót illetve teljesen kezdőként elkezdtem elég sokat edzeni, tehát gondolom valamennyit izmosodtam is.
Az egyetlen eredmény ami fura, az az izomtömeg. Az Inbody-n az 21 volt, ami enyhén alacsonynak számít. Ezen meg 38, szintén az mondja hogy enyhén alacsony. Pedig elvileg mindkettő kg-ban adja meg. Nyilván a 38 nem reális, de az értékelése meg ugyanaz, úgyhogy végülis jó lesz nekem arra amire szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!