Van olyan fogyókúrás módszer amitől egy nap alatt eltűnik a has és túl sokat sem kell tenni érte?
Ha puffadással van gondod, akkor leginkább fodmap témával kezdhetsz. Ez nem egy étrend vagy diéta, hanem egy módszer arra, hogy eliminálással megtaláld, milyen ételek problémásak az emésztésednek.
Pl laktóz, glutén, vagy egyszerűen csak a hüvelyesek... első szakaszban mindent ki kell zárni. Nekem 27 napba telt, mire végre nem puffadtam.
(Végeredmény: hagyma, hüvelyesek (nyilván ez amúgy is, de nálam durvábban), laktóz mehettek a kukába)
Egy nap alatt ezzel nem lehet mit csinálni amúgy. Vannak ilyen gáztalanító bogyók, reklámozgatják őket. Biztos működik valamit. Espumisan pl, ha jól emlékszem... kérdezze meg kezelőorvosának gyógyszerészét
9!
50. Nyilvánvalóan nem egy nap, de ez a leggyakrabban módszer.
"Igen. Szülésnek hívják."
Igen, ezért kérdeztem, hogy hány éves, mert azért mondjuk 18-19 év alatt ezt a módszert nem nagyon javasolnám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!