Bevált fogyókúrás módszer? Legyen az tea,diéta,bizonyos edző mozdulat,gyakorlat?
Figyelt kérdés
Kérlek írjátok le mennyit fogytatok és mennyi idő idő alatt.2022. márc. 27. 14:17
1/8 anonim válasza:
Kalóriadeficit.
Fél év alatt 22 kilót.
2/8 anonim válasza:
Kalória deficit + otthoni edzés (youtube-on néztem)
12kg 8hónap alatt
5/8 anonim válasza:
Kalóriadeficit, súlyzós edzések, sok fehérje.
1 év alatt 35 kg zsír mínusz, 5-5 kiló izom plusz.
6/8 anonim válasza:
Szénhidrátszegény étrend, sok fehérje, sok zsír, rendszeres mozgás, 3 év/-103kg
7/8 anonim válasza:
Egészséges étrend. 3 hónap alatt 15 kg.
Teljesen elhagytam az édességet, a gyors kaját, a sok cukrot vagy zsírt tartalmazó ételeket, a fehér kenyeret, marhahúst, a fehér rizst és tésztákat. Helyette teljes kiőrlésű gabonát, egészséges olajokat, sok zöldséget, gyümölcsöt, halat, csirkét, tejtermékeket eszem.
Még mozognom sem kell hozzá, pedig mindig is könnyen híztam, nehezen fogytam.
8/8 anonim válasza:
Én kicsit más szemmel írok. A kalóriadeficit az egyértelmű. Én 3 év alatt fogytam 68-ról 35-re de helyesebb a 2 év 60-ról 35. Az első évben csak elhagytam az édességeket, viszont 4 éve szenvedek anorexiával. Arra kérlek óvatosan, és ne ess túlzásba mint én. Most 16 éves vagyok, sikeresen gyógyult. De hogy elérd a célod 3 dolog nagyon fontos. Egyél sok zöldséget, mozogj, de figyeld a tested igényeit is. Sok sikert nektek😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!