Szerintetek ez jó fogyókúrás módszer? (többi lenn)
159cm/L/73kg
mozgás: heti 2x hosszabb séta
minden délután: 2x45hasprés
2x30felülés
2x25lábemelés&lábemelés felváltva
2x30hasprés térdérintéssel
2x25 guggolás
étkezés:
reggeli: tojás/kefír/dinnye/egyéb gyümölcs
ebéd:mivel sajnos szűkösen élünk nincs pénz bio kajákra, mindig csirkemell, zöldség ezért:bármi, amit főz anya, csak fél adag
vacsora:kefír/tojás/csirkemell
és ha étkezések között megéhezek, akkor gyümölcs
és csak vizet iszom:)
lehetőleg értelmes válaszokat kérek!
sok okoskodó barom kerüljön!
köszönöm:)
Gyumolcsre szukseg van! A szervezetednek is, es egyebkent ha megvonod magadtol a gyumolcsot egyre jobban fogod kivanni az edesseget.
Egyebkent jo amit irtal, talan valami joghurtos uzsonna az anyagcsere porgetesere, es egy kis tea nem art.
rendben, holnaptól hozzáfogok
köszönöm a válaszokat!
Felülés felesleges, ott a hasprés, de tök felesleges mindennap, nem izmosodsz jobban. Mindenre kell edzeni, kezdőnek heti 3-szor ajánlott teljes testes edzést nyomni.
Az üres guggolással nem sokra mész, súly kell. Nagyon kezdőként még mehet üresen, de gyenge az. Megfelelő súlllyal guggolva heti 3-szor bőven jól leedzed a lábad kezdőként.
Kalóriadeficit kell s megfelelő makrók, erről mit sem tudunk. A bolti csirke és zöldség sem bio ám. S nagyon nem mindegy, hogy reggelire 3 tojást vagy egy kiló dinnyét eszel (de lehet, hogy a mennyiségeid is másak, persze), szóval ezzel a leírással nem kapunk olyan sok infót, a makrók nagyságrendekkel informatívabbak lennének.
A gyümölcs nem mindenkinek jó, ezt ki kell tapasztalni. Nekem általában felesleges cukor, amitől éhesebb leszek, de nem azért vettem én sem egy gyümölcsöskertet, hogy ne egyek gyümölcsöt. Csak éppen gátol a fogyásban, nagyon. Van, akit nem.
Gyümölcsre amúgy nincs szüksége a szervezetnek, elvégre nincs étel, amire van. Szuper mindenevők vagyunk e téren. Azért a zöldséget ajánlani szoktam, extrém nehéz nélküle annak is, aki nem szereti, azt hiszem.
Ja, zöldség. Azt nem írtad. Miért nem? Ha a zöldség nem olcsó, akkor nem tudom, mi az.
köszönöm a tanácsokat! a plankot elfelejtettem írni, azt is csinálom 2x 30mp
és akkor kevesebb gyümi több zöldség!:)
és akkor kedd, csütörtök szombat edzés + vasárnap vagy hátfőn egy hosszú séta
így jó?
és még annyi lenne a kérdésem hogy ezzel a módszerrel mennyit fogyhatok hetente?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!