Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez jó fogyókúrás...

Szerintetek ez jó fogyókúrás módszer? (többi lenn)

Figyelt kérdés

159cm/L/73kg

mozgás: heti 2x hosszabb séta

minden délután: 2x45hasprés

2x30felülés

2x25lábemelés&lábemelés felváltva

2x30hasprés térdérintéssel

2x25 guggolás

étkezés:

reggeli: tojás/kefír/dinnye/egyéb gyümölcs

ebéd:mivel sajnos szűkösen élünk nincs pénz bio kajákra, mindig csirkemell, zöldség ezért:bármi, amit főz anya, csak fél adag

vacsora:kefír/tojás/csirkemell

és ha étkezések között megéhezek, akkor gyümölcs

és csak vizet iszom:)

lehetőleg értelmes válaszokat kérek!

sok okoskodó barom kerüljön!

köszönöm:)

2016. aug. 1. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Gyümölcsök helyett egyél zöldséget.
2016. aug. 1. 20:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem muszáj gyümölcsök helyett zöldséget enned. Csak 2 után ne egyél gyümit, hanem inkább zöldséget. :)
2016. aug. 1. 21:01
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2016. aug. 1. 21:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Gyumolcsre szukseg van! A szervezetednek is, es egyebkent ha megvonod magadtol a gyumolcsot egyre jobban fogod kivanni az edesseget.

Egyebkent jo amit irtal, talan valami joghurtos uzsonna az anyagcsere porgetesere, es egy kis tea nem art.

2016. aug. 1. 21:09
 5/10 A kérdező kommentje:

rendben, holnaptól hozzáfogok

köszönöm a válaszokat!

2016. aug. 1. 21:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Felülés csak tönkre vágja a gerincet, azt inkább ne, ott van helyette pl. a plank. Hátra, karra nem is edzel?
2016. aug. 1. 22:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Felülés felesleges, ott a hasprés, de tök felesleges mindennap, nem izmosodsz jobban. Mindenre kell edzeni, kezdőnek heti 3-szor ajánlott teljes testes edzést nyomni.

Az üres guggolással nem sokra mész, súly kell. Nagyon kezdőként még mehet üresen, de gyenge az. Megfelelő súlllyal guggolva heti 3-szor bőven jól leedzed a lábad kezdőként.

Kalóriadeficit kell s megfelelő makrók, erről mit sem tudunk. A bolti csirke és zöldség sem bio ám. S nagyon nem mindegy, hogy reggelire 3 tojást vagy egy kiló dinnyét eszel (de lehet, hogy a mennyiségeid is másak, persze), szóval ezzel a leírással nem kapunk olyan sok infót, a makrók nagyságrendekkel informatívabbak lennének.

A gyümölcs nem mindenkinek jó, ezt ki kell tapasztalni. Nekem általában felesleges cukor, amitől éhesebb leszek, de nem azért vettem én sem egy gyümölcsöskertet, hogy ne egyek gyümölcsöt. Csak éppen gátol a fogyásban, nagyon. Van, akit nem.

Gyümölcsre amúgy nincs szüksége a szervezetnek, elvégre nincs étel, amire van. Szuper mindenevők vagyunk e téren. Azért a zöldséget ajánlani szoktam, extrém nehéz nélküle annak is, aki nem szereti, azt hiszem.

Ja, zöldség. Azt nem írtad. Miért nem? Ha a zöldség nem olcsó, akkor nem tudom, mi az.

2016. aug. 1. 23:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Pontosabban nem simán felesleges a felülés, hanem káros, ahogy már más is írta.
2016. aug. 1. 23:32
 9/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsokat! a plankot elfelejtettem írni, azt is csinálom 2x 30mp

és akkor kevesebb gyümi több zöldség!:)

2016. aug. 1. 23:45
 10/10 A kérdező kommentje:

és akkor kedd, csütörtök szombat edzés + vasárnap vagy hátfőn egy hosszú séta

így jó?

és még annyi lenne a kérdésem hogy ezzel a módszerrel mennyit fogyhatok hetente?

2016. aug. 1. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!