100 kilós lány vagyok és szeretnék nyárra legalább 70 kilóra lefogyni.Ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Milyen étrendet kellene követnem?Mennyi kalóriát kéne bevinni?Mit kellene sportolnom?Szerencsére van itthon futópadunk és szobabicikli is és lépcsőző gép.Ha ezeket használom akkor sikerülhet 30 kilót ledobnom nyárra?Mennyit kéne edzenem naponta?Előre is köszönöm a segítségetfebr. 9. 21:51
21/38 anonim válasza:
Termeszetesen lehetseges, en 2 honap alatt fogytam 16kgot. Szigoruan napi 1200 kaloriat vittem be fuggetlenul attol, hogy mit csinaltam aznap. Nem neztem hogy mibol viszem be az 1200at volt neha edesseg is kozte meg kenyer ilyesmi, de max 1200 kaloria. Egeszsegesnek nem nevezheto amit csinaltam, de hatasos volt es azota 2 eve tartom a sulyomat.
23/38 anonim válasza:
#22 lehetoleg ne ajanlgass egeszsegtelen dolgokat, köszi
24/38 anonim válasza:
2027-nayarára sikerül persze ahhoz életet vitelt kell cserélni .
25/38 anonim válasza:
20-as, mi is a gond a kalóroadeficittel?
Fogyáshoz az kell, tetszik, vagy sem.
26/38 anonim válasza:
Fogyni megfelelő étrend + testmozgás segítségével lehet.
A megfelelő azt jelenti, hogy kevesebb kalóriát viszel be mint amit elhasználsz, sok fehérje, kevés szénhidrát és kevés zsír összetétellel.
Minden ezen múlik.
Idén nyárra 10-15 kg minusz egy reális cél. Ha azonnal elkezded.
27/38 anonim válasza:
Én azért a fogyás előtt rommá tapiznám a tested kérdező, ugyanis bejönnek a dundi lányok.😝😍
28/38 anonim válasza:
Utolsó, ez nagyon messze van a dunditól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!