Ha a 38-as nadrag jo ram, akkor meg nem szamitok kovernek ugye?
Figyelt kérdés
33 eves no es 160cm
Koszi a valaszt 😀
febr. 7. 07:39
12/21 A kérdező kommentje:
Igen, kedves utolso, nalam is ez a helyzet lehet. Menstruacio elott ks vagyok, akkor is kicsit tobb vagyok....
febr. 7. 09:58
13/21 anonim válasza:
Az eddigieket kiegészíteném még azzal, hoyg a méretezés semmit nem jelent. Az összel (október elején) vettem egy nadrágot, 36-os méret volt jó rám. Mivel nagyon tetszett, ezért jan végén ugyanabban az üzletben vettem még egy ugyanolyat, csak most 40-es méret volt jó, annak ellenére, hogy a két nadrág centiben pontosan ugyanakkora - csak idöközben átméreteztek mindent, minden két mérettel nagyobb cimkét kapott.
14/21 anonim válasza:
34-es nadrágot hordok jelenleg, mert kicsit meghíztam. 187cm a magasságom
Szerinted mi a válasz a kérdésedre?!
15/21 anonim válasza:
Most látom csak hogy a férfi 34 más kerületű, mint a női 34
16/21 anonim válasza:
Méret és méret között is óriásiak a különbségek. Van S-es nadrágom ami nagyobb,mint egy másikból az L-es...
Ez az egyik...a másik meg...33 évesen az most komoly?
17/21 anonim válasza:
Ez alapjan nem lehet megmondani, ird meg a sulyodat.
18/21 anonim válasza:
Alkattól is függ.
Vannak pálcika lábúak, akik még a hasuk alatt be tudják gombolni a kisebb méretü nadrágot is, majd jön a nagy has, húsos hát, vastag felkar, tömzsi nyak. Szóval ki tudja, kövér vagy-e vagy sem.
De önmagában a nadrágméret teljesen normális.
19/21 anonim válasza:
Én 168 centi 54-55 kilósan hordok 38-40-eset, totál márkától függ.
20/21 anonim válasza:
Emberek, a 38-as az már XL-es. 160cm magasság egy nőnél még épp S, esetleg L méret. Az XL nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!