Nagyon kovernek szamitok? Megteszek minden tolem telhetőt!
Húú figyelj, ne haragudj, de a helyesírásod 15 évesként szégyenletes. Egyértelmű hogy okostelefonról írsz és lusta vagy ékezetet használni. Nyilván a mozgással sem lehetsz másként és az étkezési szokásaiddal sem.
A hüje pedig én vagyok, a hülye pedig te. Bocs, lehet hogy ezért lepontoznak majd, de vállalom a kockázatot.
Na de nem csesztetlek tovább, leállok.
Ez túlsúly amit leírtál. Annyira nem extrém, de ha változtatni szeretnél rajta akkor nem elég a foci meg az egyéb sportok. Helyes étrend kell, fehérjedúsabb kajákat egyél. tojás, fehér húsok, hal ételek. Zöldség, gyümölcs. Cukrokat, zsíros kajákat, szénhidrátokat kerüld.
Javasolnék mondjuk 2 kg-s súlyokat otthoni edzésnek. Szálkásíthatnál. Járj el futni, biciklizni. Felülés, fekvőtámasz, guggolás, egyéb gyakorlatok. Egyszóval normális rendszerezett beállított étrend ami első körben a fogyáshoz szükséges, majd a szintentartás. ÉS megtervezett nem összevissza edzések mellé.
Ja és annyit még hogy koplalni tilos!
Menni fog. Én 5 hónap alatt fogytam 20 kilót.
Teljesen jó! Gyönyörű, formás, NŐIES alkatod lehet! Bár mindenki ilyen lenne :)
Te már most, 15 évesen is bombanő vagy!
80/10/10
Kína tanulmány
Harcosok étrendje
Anita bean -modern sporttáplálkozás
Sárga kapszula
Na ezeket olvasd el szépen, mire a végére érsz, tudni fogod, hogy lehetsz top modell és a helyesírásod is sokkal jobb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!