Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tömzsinek számitok?

Tömzsinek számitok?

Figyelt kérdés
Decemberben totottem a 13mat es 47-48 kg vagyok.Oszinte valaszokat kerek,dagi vagyok vagy fogyhatnek egy kicsit?Nem akarok kemeny fogyokuraba kezdeni de ha azt mondjatok akkor egy picit fogyoznek.

2016. jan. 10. 13:04
 1/8 anonim válasza:
Esetleg magasság?
2016. jan. 10. 13:09
 2/8 A kérdező kommentje:
165-166
2016. jan. 10. 13:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Bolond vagy. Már 13 évesen ilyen megszállott vagy? Szerintem valami gond van a fejedben.

Nem vagy kerek, hanem kifejezetten sovány.

2016. jan. 10. 13:23
 4/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok sovany. Van egy osztalytarsam akinek ketszer kisebb combjai vannak mint nemem...
2016. jan. 10. 13:41
 5/8 A kérdező kommentje:
*nekem
2016. jan. 10. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:

4: Szuper! Konkrétan két hurkapálca lehet a lába.

Menj orvoshoz! Testképzavarod van!

És valami nagyon hiányozhat az életedből, ha a külsődre ennyire rákattantál.

2016. jan. 10. 13:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy es igen van hajam is!!!!!
2016. jan. 10. 14:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Mindenkin van háj, de rád ilyen számokkal igazán csak picurka férhet, ami miatt kár aggódni. Inkább az izom hiánmya miatt, ha kicsit is hájas vagy ennyivel, de nehezen lehetsz az. Dagi semmiképp nem vagy, akkor sem, ha csontvázakkal jársz egy iskolába.

Én is láttam már lányt, aki még gyalogolni is képes volt olyan combokkal, amik nem sokkal múlták felül a combcsont méretét. De alapvetően a comb egy csomó nagy izmot tartalmaz, amit használunk is... A vékony comb nem azt jelenti, hogy ideális az ember alakja, ahogy a vastag sem azt, hogy feleslege van az embernek.

2016. jan. 10. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!