Betegnek számítok, ha 66kg/174cm hájasnak tartom magam?
Bizony betegnek! De nem testileg, hanem szellemileg.
Ha küldenél képet, könnyebb lenne a dolgom...
Igen, annak számítasz!
Ugyanis az, aki hánytatással, és hashajtó szedéssel kompenzálja a zabálási rohamait, illetve folyton kövérnek érzi magát, az már nem normális, pláne, mint a Te esetedben, ha már rég normális(!!!) a testsúlya.
Igen, beteg vagy.
Én is majdnem pont ilyen magas vagyok, mint te. Utoljára gyerek koromban voltam 55 kg, de akkor is piszkáltak, hogy betegesen sovány vagyok. Ha neked ez a célod, akkor valami komoly gond van veled. 2-3 kg-t leadhatsz, de azt sem így, ahogy teszed. A sport lenne a legfontosabb neked. A súlyoddal nincs igazán gond. Sok háj sem lehet rajtad. Egy picike lehet, na azon kéne változtatni, hogy az feszes legyen.
A hánytatás, hashajtózás és a zabálás sem normális.
Egyébként ettől csak még inkább löttyedt leszel és zsírosabb. Hiába mutat 1-2 kg-mal kevesebbel a mérleg.
Ha előttem heten mondták, hogy testképzavarod van, bulimiás hajlamoddal, akkor mondom nyolcadszor is, hogy nem kövér vagy, hanem pszichésen zavart. Fogalmazhatnék úgy is, hogy hülye, de az nem lenne méltányos.
Úgyhogy fogyókúrázn, szeggyl hashajtókat és aszald le magadat ötevnöt kilóra, ha sikerült, akkor össze fogsz tudni csípni a hasadon fél centi bőrt, amiből helytelenül megállapítod, hogy még mindig van rajtad háj (ami nem tudom, miért baj egyébként) tehát le kell fogyni 48 kilóra, utána óra, utána 40 kilóra.
Tök jó lesz, elférsz majd kicsi koporsóban. Sok sikert.
Nem szedem őrült módon a hashajtót és nem minden naposak a hánytatásaim,már jó ideje fent állnak úgy 3 hónapja,de időszakos a dolog. Hashajtót kb 3hetente egyszer,a hánytatás pedig olyan h 2 hétig semmi aztán 2-3 napig naponta 2x-3x.
Az a baj,hogy tényleg nem vagyok vékony,én nem átlagos akarok lenni,hanem vékony,nem anorexiás,mert 55 kilósan komolyan tökéletes alakom volt,és nem tudom magam elfogadni így azért kompenzálok így. könnyű azt írni,hogy akkor ne zabálj,nem is tudjátok mennyit eszek, kb 2-3 naponta egy üveg nutella(400g) naponta egy zacskó 180g keksz, reggel megiszok kb fél liter kakaót,veszek túró rudit, esetleg tábla csoki, például oeros táblát kb heti 4-et megeszek,emellett eszek normális főtt ételt is,erre rájöhet chips ,vagy doboz jégkrém. Extrém módon zabálok, mert nem voltam hajlamos hízásra régen sem akármit megehettem,de egy éve ilyen extrém módon tömöm magam és nem tudok leállni. Van hogy annyit eszek,hogy már csak azért kell hánytatni magam,hogy férjen még az a maradék keksz..én nem értem sok embernek nagyobb a súlya mint az enyém,azon szoktam gondolkodni,hogy vajon ők is ennyit esznek?? még ennél is többet? és ez a normális?? én az összes zsebpénzem ételre költöm,mindenkitől kérek,néha már lopok is ételt,volt hogy kikukáztam a kidobott ételt...és erre rájön,hogy elsírom magam,ha a tükröbe nézek,ez nem én vagyok,a szociális életem nulla lett,mert folyton azon jár az agyam,hogy mások így látnak ilyen kövéren...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!