Betegnek számítok, ha 66kg/174cm hájasnak tartom magam?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon is jól látom,hogy fogynom kell,de sokak szerint nem kell semmit.pedig van háj rajtam bőven!egy év alatt jött fel az 55kg átlag súlyomra. akkor tökéletes alakom volt. De lelki okai vannak a zabálásaimnak és nem tudok nemet mondani,hashajtót kezdtem szedni ,néha hánytatom is magam..de ugyanúgy zabálok..2015. szept. 16. 00:25
11/13 anonim válasza:
Pszichológus vagy pszichiáter. Ez a megoldás, mert nem vagy egészséges. Valami lelki oka van a falásrohamoknak. Nem fog magától elmúlni.
12/13 anonim válasza:
Ennyi elbaszott embert aki a teste miatt tönkre teszi magát testileg lelkileg szégyen amit csinálsz gyorsan változsztas magadon.
13/13 anonim válasza:
A legnagyobb baj nem a testedben hanem a fejedben van.
Doki! Mielőtt rosszabb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!