16 éves vagyok és lány 160cm és 62-63kg kovernek számitok?
mennyit kene fogynom
?
de az a baj h srhogy se megy le a kilok
Nem hinném. Én 163 cm-rel voltam ennyi elég sokáig, rendszeres sportolás nélkül. A derekam nem volt éppen vékony, hátul a fenekemen és a karjaimon látszott még egy kis zavaró felesleg. De így is mindenki körülöttem azt mondta, nem kéne fogynom, sőt egyesek vékonynak véltek.
Szóval kövér semmiképpen nem vagy. Nem mondom, hogy nem lehet rajtad pár kiló felesleg, ha nem vagy izmosabb az átlagnál. De kép alapján jobban meg lehetne ítélni.
Szia,
én is 160 cm vagyok.
16 és 26 között 48 és 53 voltam.
Igaz, rövidek a végtagjaim meg nem túl nagy a mellem sem. Mindig sokat sportoltam, erős (szín izom) volt a vádlim, a combom, a karjaim (vállam). Sporttal Te is formába hozhatnád magad, annál is inkább mert ugyanolyan térfogatú zsír sokkal könnyebb mint azonos térfogatú izom. Szóval hajrá, még csak 16 vagy, és eddig elvileg nőttél! (Mi lesz később?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!