16 eves 159 cm magas, es 48 kg u lany vagyok, kovernek talalom magam, soklehet ez? Es mit csinaljak hogy le fodjak minel hamarabb, minel tobbet? Hm?
Figyelt kérdés
utalom igy magam.. :((((2008. jún. 13. 00:28
1/12 anonim válasza:
nem vagy normális. pszichologus és egyél többet. normális férfi nem szereti a csontszexet.
2/12 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson fogyni! Még fejlődőben van a szervezeted, a 48 kg majdnemhogy kevés is.
3/12 anonim válasza:
Inkább írni tanulj meg rendesen.
4/12 anonim válasza:
Egy felnőtt ember normál testömege a magasság-110 így lehet megnézni, neked még akkor is van 1 kg hogy hízz, nem fogyni kell
5/12 anonim válasza:
A magasságodhoz pont jó a súlyod, talán lehetne még 1-2 kilo pluszt felszedned, de fogyni? Hova már? Beteg vagy ha kövérnek érzed magad, menj pszichologushoz. Na meg a fiúk sem a csontkollekciót szeretik. Ne az agyonéheztetett fotómodellekről vegyél példát, az nem normális.
7/12 anonim válasza:
nézz tükörbe és lásd a valóságot és ne azt amit te akarsz látni!!
8/12 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson fogyni,inkább híznod kellene egy pár kg-ot!
9/12 anonim válasza:
Kövérnek??? Szerintem nagyon is vékony vagy... Sőt szerintem egyes férfiaknak kifejezetten sovány...
10/12 anonim válasza:
te buta vagy
nem vagy kover
anorexias vagy
menj pszihologushoz
mit utals magadon???????/
tok normalis a testsulyod
hiznod kene
nem fogyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!