Ha a 38-as nadrag jo ram, akkor meg nem szamitok kovernek ugye?
33 eves no es 160cm
Koszi a valaszt đ
Ăn 40-es ruhĂĄkat hordok, de a BMI indexem (magassĂĄg Ă©s sĂșly arĂĄnya) szerint enyhĂ©n tĂșlsĂșlyos vagyok. De rĂĄnĂ©zĂ©sre senki nem mondanĂĄ ezt rĂĄm, mert elĆnyösen oszlik el a sĂșlyom. BMI index azĂ©rt is csalĂłka, mert nem veszi figyelembe, hogy az izom nehezebb a zsĂrnĂĄl.
Ezeket csak pĂ©ldakĂ©nt Ărtam le, hogy nehĂ©z objektĂvan megĂtĂ©lni azt, hogy valaki kövĂ©r-e. ElsĆsorban a tĂŒkörnek higyj, semmi mĂĄsnak! Az a fontos, hogy egĂ©szsĂ©ges legyĂ©l Ă©s hogy te meg legyĂ©l elĂ©gedve magaddal!
2-es: amit te Ărsz, az a farmermĂ©retezĂ©s, Ă©s az teljesen mĂĄs, mint a konfekciĂł mĂ©retezĂ©s.
A kettönek semmi köze egymåshoz, a férfi 38-as farmerméret 58-as konfekció, a nöi 38-as konfekció 28-as farmerméret
Ha az M-es pĂłlĂł jĂł rĂĄm, akkor mĂ©g nem szĂĄmĂtok kövĂ©rnek, ugye? 26 Ă©ves fĂ©rfi vagyok, 71 kilĂł.
Nagyjåból ennyi értelme van a kérdésednek.
156 cmrel amikor 66 kilo voltam akkor voltam 36os. Akkor en jol ereztem magam es egeszseges voltam de bmi alapjan kellett volna meg fogynom.
Szoval ezek alapjan ha te magasabb vsgy es 38 akkor kb ugyanebben az allapotban lehetsz. Ha izmos vsgy es elonyosen oszlik meg a sulyod akkor okes, de szamok alapjan egy tiz kilo tulsulyod van.
Amugy meg van egy 38as nadrag amit a baratnom hord es 34es amugy a merete . Illetve van egy 38as nadrag amit anyukam hord aki amugy 40-42es. Szoval csak a nadragbol nem lehet megmondani, minden meret mas
KövĂ©r biztosan nem vagy, de tĂșlsĂșly attĂłl mĂ©g lehet.
HĂĄny kilĂł vagy?
Meg gondolom, a tĂŒkörben is lĂĄtod.
SrĂĄcok, a nĆi mĂ©retezĂ©s teljesen mĂĄs mint a fĂ©rfi. :) NĂĄlunk a 34 az xxs, az anorexiĂĄsan vĂ©kony mĂ©ret. A 36 szintĂ©n nagyon vĂ©kony, mondjuk egy s-es mĂ©retnek felel meg. Ăs a 38 is mĂ©g tök okĂ©, olyan M mĂ©ret, de közelebb az S-hez.
Ăn 16 cm vagyok, 50-52 kilĂł körĂŒl hordtam 34-est, 53-55 körĂŒl 36-ost, 56-58 körĂŒl 38-ast. Egyik esetben sem voltam kövĂ©r szerintem, csak 58 kilĂłsan petyhĂŒdt voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!