Ha a 38-as nadrag jo ram, akkor meg nem szamitok kovernek ugye?
33 eves no es 160cm
Koszi a valaszt 😀
Én 40-es ruhákat hordok, de a BMI indexem (magasság és súly aránya) szerint enyhén túlsúlyos vagyok. De ránézésre senki nem mondaná ezt rám, mert előnyösen oszlik el a súlyom. BMI index azért is csalóka, mert nem veszi figyelembe, hogy az izom nehezebb a zsírnál.
Ezeket csak példaként írtam le, hogy nehéz objektívan megítélni azt, hogy valaki kövér-e. Elsősorban a tükörnek higyj, semmi másnak! Az a fontos, hogy egészséges legyél és hogy te meg legyél elégedve magaddal!
2-es: amit te írsz, az a farmerméretezés, és az teljesen más, mint a konfekció méretezés.
A kettönek semmi köze egymáshoz, a férfi 38-as farmerméret 58-as konfekció, a nöi 38-as konfekció 28-as farmerméret
Ha az M-es póló jó rám, akkor még nem számítok kövérnek, ugye? 26 éves férfi vagyok, 71 kiló.
Nagyjából ennyi értelme van a kérdésednek.
156 cmrel amikor 66 kilo voltam akkor voltam 36os. Akkor en jol ereztem magam es egeszseges voltam de bmi alapjan kellett volna meg fogynom.
Szoval ezek alapjan ha te magasabb vsgy es 38 akkor kb ugyanebben az allapotban lehetsz. Ha izmos vsgy es elonyosen oszlik meg a sulyod akkor okes, de szamok alapjan egy tiz kilo tulsulyod van.
Amugy meg van egy 38as nadrag amit a baratnom hord es 34es amugy a merete . Illetve van egy 38as nadrag amit anyukam hord aki amugy 40-42es. Szoval csak a nadragbol nem lehet megmondani, minden meret mas
Kövér biztosan nem vagy, de túlsúly attól még lehet.
Hány kiló vagy?
Meg gondolom, a tükörben is látod.
Srácok, a női méretezés teljesen más mint a férfi. :) Nálunk a 34 az xxs, az anorexiásan vékony méret. A 36 szintén nagyon vékony, mondjuk egy s-es méretnek felel meg. És a 38 is még tök oké, olyan M méret, de közelebb az S-hez.
Én 16 cm vagyok, 50-52 kiló körül hordtam 34-est, 53-55 körül 36-ost, 56-58 körül 38-ast. Egyik esetben sem voltam kövér szerintem, csak 58 kilósan petyhüdt voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!