Aki nem vacsorázik, az iszik helyette valamit? Vagy mivel helyettesíti?
Kérdező, a 2-es válaszoló vagyok.
A kérdésedre a válaszom az, hogy mikor mit. Van, hogy pékárut gyümölccsel, van, hogy főtt ételt, van, hogy virslit, vagy szendvicset..stb.
Ha megfelelő mennyiségű kalóriát viszel be, akkor nem fogsz megéhezni.
Amihez épp kedvem van, de muszáj ennem, és reggel így is szörnyen éhesen ébredek.
Oké, én anorexiából gyógyulok, de amikor még egészséges voltam, akkor is mindig vacsoráztam.
Komolyan, ezeknek a leszavazásoknak mi értelme van? 🤦🤷🤨
Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az életvitele, mást bír a szervezete. Ettől még egy választ se kéne leszavazni.
Én vacsit szoktam enni. Reggelit nem. Ebédre csak keveset 300-500 kcal között. Nekem ez azért jó, mert így tudom tartani a deficitet, otthon kényelmesen vacsizok amit szeretnék. Ha többször ennék akkor csak zöldséget meg csirkemellet ehetnék kb az meg nekem nem jó.
Ha már megetted a keretedet de még mindif éhes vagy igyál üres zöld teát. Ha valami porra gondolsz akkor nekem a fibershake bevált az elején amikor még éhes voltam mostmár ez sem kell. Az 116-136 kcal vízzel és 5 órára eltelít, ha utána ráiszol 3 deci vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!