Milyen ötleteket, tippeket tudtok, hogyan dobhatnám fel a salátát, hogy ne csak olyannak tűnjön, hogy rágom a zöldséget, mint egy nyúl?
Én joghurttal szoktam. Bele fuszereket, mindig mast.
Amugy a salat nem a jegsalatat jelenti. Lehet egy salataban fejes salata, paprika, bab, feta sajt es quinoa. Na az minden csak nem unalmas.
Amúgy meg a zoldsegragcsalasnak az egesz etrend fele kell hogy legyen egy egeszseges embernel. Teljesen normalis dolog.
Amugy meg fogd a zoldleveleseket, suss ki sutoben kockazva gyokereseket, vagj mele friss uborkat vagy paprikat. Adj hozza sajtot, fuszereket,magokat es maris nem unalmas
Vannak más ecetek es más olajok.
Egyebként ezerfele öntetet tudsz csinálni. Írd be a keresőbe hogy házi salataöntet vagy salad dressign és sok van
Nem feltétlen egy dologból áll. Teszel fokhagymát szójaszószt kis gyömbért, kapribogyót, olajat, osszerazod. Ez csak egy pelda. Ezer meg ezer lehetoseg van
Az én kedvencem a görög sali,jó kis feta sajttal,sok parival,uborka,saláták.Paprika én nem teszek bele,nem szeretem salátákban.
Az extraszűz olajok nekem se jöttek be,de a sima oliva olaj, egy kis vörösboros balzsamecettel el keverve nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!