Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rámtőr az éhség, mit tegyek?

Rámtőr az éhség, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, már kb 9 hónapja, ha nem is fogyókúrázok, de figyelek a kalóriára, többet nozgos és eddig jól is haladtam fogyás szempontjából 90kg-ról fogytam 70kg-ra, viszont pár hete jóval éhesebb vagyok nap közben, emiatt többet is eszek és nem tudok fogyni. Ez mitől lehet? Mit lehet ellene tenni?

Amúgy 175cm magas férfi vagyok

Előre is köszönöm a válaszokat.

jan. 17. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%

10

Nélam más nem működött. És ha okosan csinálod, nem akarsz túl sokat egyszerre, akkor szépen rávezet egy olyan életmódra, ami számmolgatás nélkül tartható lesz a fogyókúra után is.

jan. 18. 10:53
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Egyik étkezési zavaros sem tudja magáról, hogy étkezési zavaros, kedves ötös, és ha te kényszeresen kompenzálsz 200-300 plusz kalória miatt az már elég komoly ED :D
jan. 18. 15:00
 13/13 anonim ***** válasza:
66%
Ki mondta hogy kényszeres vagyok? Csak igyekszem tartani magam hozzá, hogy meg legyen a napi 500 Kcal deficit, és ezért hajlandó vagyok felemelni a seggem a kanapéról. Van amikor nincs meg még így sem, mert van hogy túl fáradt vagyok, vagy nincs időm, stb. De hát gondolj amit akarsz, végülis nekem tök mindegy. 🤷
jan. 18. 15:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!