Edzés előtt és utáni változás?
Szerintetek min változtassak?
Heti minimum 4 súlyzós edzést csinálok. Minden izomcsoportra minimum 2x edzek egy héten. Nem eszek annyira rosszul, fehérjével igyekszem, szénhidrátot alapból is keveset ettem. De azért nem veszem olyan halál szigorúan. Régen evészavarom volt, így a kalóriával nem eshetek annyira túlzásba, mert most ist azt gondolom hogy a maximum 1300-1500kcal okozza ezt a nagy elterest. 164cm vagyok és nő.
2023. 03.20.
Kg 55,9
Comb : 47
Derék: 84
Csípő: 68
Kar: 25
Váll: 98
2024.01.01
Kg 61,4
Comb 43
Derek 86
Csípő 72
Kar 25
Váll 100
Még mindig evészavaros vagy, ezt sajnálattal mondom.
1300 kalória az éhezés-szint, főleg, amikor heti 4x lenn esz a fene a teremben.
Ilyen fizikai aktivitással neked legalább 1700-1800-at kellene enned, nem 1300-on sanyargatni magad.
Sajnos nem eszel eleget az aktivitásodhoz képest. Sőt igazaból végig deficitben vagy. Nem tudom mi lenne a cél de ha izomépítés azt deficitben lehet de nehéz és lassú.
Egyebként ha többet eszel es tobb energiad van edzeni, tobbet is egetsz
Az első 5 kg az viz volt és hlgy a glikogénraktárak feltoltodtek szenhidrattal. Ez nem testzsir. Anorexia alatt a test annyira ki van ehezve hogy mindent kidob magabol. Ezt teljesen egeszseges ha visszaszedi. De ez nem testzsir.
A maradek meg siman lehet izom.
A centik kb nem valtoztak. Ha ez a 6kg zsir lett volna akkor azok is valtoznak. Az konkretan egy ruhameret lenne.
Folytasd így az edzést és egyel picit többet.
Amit még javaslok hogy állj meg bikiniben és csinálj egy képet. Majd egyél kb 1700 kcalt két honapig ugyanennyi edzéssel. És megint csjnálj képet. Tedd a kettőt egymás mellé. És lárni fogod.
Nem a kg a számít hanem az arányok
Persze hogy több lettél kilóban, mert felszedtél egy csomó izmot, ami tök jó. Valószínűleg teljesen jól nézel ki.
Én 165 cm vagyok, én is kb ennyit edzek, de mellette még bringázom és sétálok is rengeteget, így olyan 1800-2000 Kcal-al fogyok heti fél kilót. Szerintem egyél 1600-at nyugodtan.
Aha, persze, izmot épített..
Akik ezt írják, azok azt gondolják, hogy deficitben, vagy akár többletben is 9 hónap edzés alatt felszedett 5-6kg izmot?
Kérdező:
Ami feljött rád annak nagyrésze víz, minimális része zsír és izomzat.
De ezek szerint nem vagy deficitben sem, mert deficitben 5-6kgot nem fog ugrani a a súlyod. Kalóriát biztosan jól számolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!