Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így le tudok fogyni, vagy nem...

Így le tudok fogyni, vagy nem igazán?

Figyelt kérdés
Ha minden második nap edzek, és kivétel nélkül eszek normálisan egészségesen. (btw ha van valami reggeli, ebéd, vacsora receptetek elfogadom őket.) Kb 5kg felesleg van rajtam amit le akarok tenni Júliusig, lehetséges? Kardiózni nem tudok mert az főként ugrálásból áll és a 4. emeleten lakok szóval eléggé necces lenne.

2021. márc. 15. 21:51
A kérdező szavazást indított:
Lehetséges
Nem lehetséges
25 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Nagyon lassan TALÁN
2021. márc. 15. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A fogyáshoz kalóriadeficit kell. Az, hogy normálisan és egészségesen eszel az abban segíthet, hogy könnyebben tartsd meg, a kalóriadeficitet, mert az egészségesebb ételek általában (nem mindig) jobban is laktatnak ugyanazért a kalóriamennyiségért. (pl az olajos magvak, mandula dió is egészséges de rohadt sok kalória van bennük)

Edzésnek jobb, ha izmosító gyakorlatokat csinálsz, nem csak sovány akarsz lenni, hanem szép és formás is gondolom :).

Illetve mehet a kardió is. Lehet meglepő de kalóriaégetésre az egyik legjobb a séta. De ne várj tőle csodát. Minden esetre küldök erről egy video linket: https://www.youtube.com/watch?v=nZ1tgkfeyiA

2021. márc. 15. 23:20
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
Előző vagyok, ha jól csinálod, akkor júliusig lazán elérhető az 5 kg fogyás. Általában havi 2 kg fogyást szoktak javasolni. Bár ez sok mindentől függ, minél alacsonyabb a testzsírod annál lassabban mennek le az utolsó zsírocskák.
2021. márc. 15. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
96%

Azt mondják, kardió nélkül, csak erősítő edzésekkel nehéz fogyni. Szerintem biztosan vannak olyan edzések, ami kevésbé ugrálós, meg napközben nem hiszem, hogy hetente 2-3 alkalommal annyira zavarnád az alattad lakót, én is kardióztam már a 2. emeleten :D Amúgy meg a biciklizés, futás is kardió.

Étkezésben meg az a lényeg, hogy kevesebb kalóriát vigyél be, mint amit elégetsz, de azért érdemes figyelni, hogy megfelelő mennyiségű fehérjét, zsírt szénhidrátot vigyél be. Én 2 hónapja a Yazio applikációba szoktam bevinni, miket eszem, és figyelem, hogy lehetőleg ne nagyon lépjem túl az ajánlott napi kalóriát. Február óta mozgás nélkül fogytam 2 kilót :D

Szerintem ha rendszeresen mozogsz és kalóriadeficitben eszel, simán lemehet az 5 kiló :)

2021. márc. 15. 23:38
 5/6 anonim ***** válasza:

youtubeon keress rá "silent" vagy "aparment friendly cardio workout"-ra nagyon sok jó, izzasztó van amiben nem ugrabugrálsz össze vissza.

másik opció, hogy ha szép az idő kiemhetsz sétálni/futni/ugrókötelezni.

vagy ha tudod, hogy az alattad lévőket nem zavarja, ha esetleg nap közben edzel, akkor ugrálós cardio edzéseket is letolhatsz. Nálunk a házban az a megegyezés, hogy reggel 8 és este 19óra között lehet hangoskodni (felújítani, edzeni, etc.) és erre senkinek nem lehet semmi panasza. Csak ne éjjel kezdj neki amikor az emberek már aludni készülnek.

2021. márc. 16. 10:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Futni szoktam, és rákeresek, köszönöm szépen! Megpróbálok akkor beszélni a lakókkal. :D
2021. márc. 16. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!