Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet kalória számolgatása...

Lehet kalória számolgatása nélkül is fogyni?

Figyelt kérdés

Egy csoportból kinéztek mert én nem szeretnék számolgatni. Mert hogy akkor honnan tudom mikor vagyon deficitben. De sztem enélkül is lehet fogyni. Nekem nem fekszik az hogy mindent lessek mennyi kalória aztán számolgassam hogy jajj ebből csak ennyit abból csak annyit.

A tervem az hogy elhagyom a nasit, csökkentem az adagjaim és tornázok/futok mellette. Ugye így is sikerülhet?

jan. 5. 13:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, lehet anélkül is fogyni ha van egy jól összeállított étrended, és azt valóban be is tartod. Bár őszintén szólva szerintem ez nehezebb mint számolni. Én amíg nem kezdtem el, sehogy nem tudtam fogyni. És olyan klassz appok vannak már hozzá, hogy nem is olyan macerás mint elsőre tűnik. És így bármit ehetek, nasizhatok is, mégis fogyok. Csak tartani kell a mértéket, elég egyszerű. De nyilván ahány ember, annyi féle, nem mindenkinél ugyan az a módszer válik be, nincs ezzel semmi gond.
jan. 5. 16:44
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
Számolgatás nélkül 2 hónap alatt 16 kiló, barátomnak fél év alatt 30 kiló. Nálam szerintem étrend-változtatás okozta, viszont a kezdet után később hirtelenül ütött be. Soha nem is akartam hinni a számolgatásban és nem is lett.
jan. 6. 23:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet. Én sokáig nem számolgattam kaloriát, csak máshogy kezdtem el enni, és ez is elég volt. De idővel mégis rászántam magam. Az utolsó kilóknál már számoltam, és már nem is zavar. Mióta súlyt tartok azóta is írom, ezt érzem biztonságosnak, mert semmi kedvem jojózni, visszahízni hogy aztán újra le kelljen fogyni. Egyszer a karácsonyi időszakban feljött 4kg. Na azzal aztán márciusig kínlódtam mire lement. Így azóta nem érdekel milyen ünnep van, akkor is számolok😂
jan. 8. 17:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!