Eléggé egészséges vacsora hiit futás után a futopadon?
2
Egy kicsit pontosítanék. Ha valaki edz, tehát izomépítés vagy szinten tartás a célja, akkor tényleg jó ez az "étrend", de fogyáshoz nem.
Diétánál az edzés után épp az a lényeg, hogy a "szénhidrát készleteket" NE töltsük vissza. A szénhidrát diétában edzés ELŐTT fontos, hogy legyen energia az edzésre, de utána nem kellene fogyasztani, most attól függetlenül, hogy a kalória számít, és a kalóriadeficit.
Kérdező, a bagettet, bár látom a képen, hogy teljes kiőrlésű, de el kéne hagynod, legalábbis edzés után mindenképpen, edzés után ne egyél szénhidrátot, vagy legalábbis gyors felszívódású szénhidrátot ne.
A tükörtojás helyett inkább főtt tojást egyél, az uborka az jó, és a bagett helyet én még az uborka mellé valami plusz zöldséget ennék (ami persze szintén szénhidrát, de nem gyors felszívódású, (mint a bagett, vagy kenyér stb), plusz tele van vitaminnal is, ami diétánál nagyon fontos.
Ha van egyéb kérdésed, akkor írhatsz privátban.
4
A regenerációhoz éppen, hogy fehérje kell. Ráadásul diétázik, ergo fogyni akar, és nem a szinten tartás vagy az izomépítés a célja a kérdezőnek, ezért jó lenne, ha a szénhidrátot alacsony szinten tartaná, és a fehérjét pedig magas szinten. Diétában nincs keresnivalója a kenyérnek, még a teljes kiőrlésű csak-csak elmegy, mert lassan szívódik fel, de ha lehet akkor inkább az ember hanyagolja ezt diétában.
Azért csak tudom miről beszélek, én 39 kilót fogytam 9 hónap alatt, és nem is koplaltam.
Azt még elfelejtettem írni, hogy izomépítésben nyilván a fehérje a legfontosabb, de diétánál is legalább annyira fontos az izmok megőrzéséhez, de a szénhidrátot diétában alacsony szinten kell tartani, és tudom, hogy sokan azért ellenzik ezt, mert a szénhidrát adja az energiát elsősorban, és nagyon enervált az ember fia/lánya ha nem eszik szénhidrátot, de ha fogyni akarsz, akkor alacsony szinten kell tartanod akkor is, ha tetszik, ha nem.
Ez persze nem jelenti azt, hogy attól a két bagettől majd hízni fogsz, mert nem :D de például a tükörtojás sem a legjobb, akkor már inkább főtt tojás, mert a tükörtojáshoz használsz vagy zsírt, vagy étolajat, és mindegyik felesleges kalória.
Előző voltam
7
Kalóriadeficitben nem lehet izmot növelni, maximum megtartani, és a kérdező fogyást írt, ahhoz pedig kalóriadeficit kell. De ha te olyan okos vagy, akkor gyerünk, hallgatlak, illetve várom, hogy írj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!