Étkezési zavarom van. Vagy nem tudom. Segítesz? KÉP
Fogytam 17 kilót és még mindig úgy érzem, hogy kell.
Sajnos nagyon habzsolós vagyok és nehéz betartani a jó étkezéseket. Ma megettem egy kiló szőlőt, és reggel 3 szelet tk. kenyeret 1 bögre tejjel.
Ma megyek majd kondiba hogy le dolgozzam. bár hulla fáradt vagyok, de nagyon bűntudatom van :(
nagyon félek, hogy visszahízok.
Segítetek pár bíztató szóval? vagy nem tudom. még mindig úgyérzem, hogy hájas vagyok. nincs önbizalmam, és berögződött hogy fogynom kell, és nemtudok szabadulni ettől a gondolattól.
Szeretném ha nem jönnének negatív kommentek, mert lehet hogy szánalmas amit csinálok, de belül engem nagyon bánt, és nem tudok mit kezdeni ezzel a gondolattal.
Valamint szeretném, hogyha megsaccolnátok, hogy hány kg vagyok.
Aztán természetesen elmondom a tényleges súlyomat.
Mindig reggelizz bőségesen és akkor anap folyamán nem leszel annyira éhes és nem eszel annyit. Mellesleg ügye svagy, hogy lefogytál 17kg-ot, de vigyázz arra, hogy többet már ne, mert így is eléggé vékony vagy, nemhogy kövér...
Sportolj minél többet, de azért mert szereted és ne azért mert muszáj.
A 16:13-as hozzászólónak üzenem, hogy máskor figyelmesebben olvasson: szegényke nem kért a negatív kommentekből!!! Szerintem egyáltalán nem kell félnie az anorexiától, hiszen ha saját maga is már tudatában van annak, hogy nem nem normális dolog még tovább a fogyáson agyalnia, akkor nem zizi és nem szorul pszichiáterre!
Kedves kérdező! Tényleg ne fogyj többet! Már így is vékony vagy! Amúgy pedig megértelek, mert 16 éves korom óta küzdök a súlyommal, hol több, hol kevesebb vagyok, ezért nagyon is megértem azokat, akik félnek attól, hogy visszahíznak. Van egy jó tanácsom, ami nálam bevált: ne fogyózz, csak élj egészségesen! Sok zöldség, sok gyümölcs, kevés GI értékű kaják és heti 2X, vagy 3X mozgás (én az aerobicra szavazok, szerintem a legjobb zsírégető és alakformáló torna)! Ne sanyargasd magad, mert a kedved is rossz lesz tőle. Ha viszont eszel rendesen (de egészséges dolgokat), akkor a hangulatod is sokkal vidámabb lesz! Ügyes vagy, hogy ilyen sokat fogytál, kemény munka állhat mögötted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!