Étkezési zavarom van. Vagy nem tudom. Segítesz? KÉP
Fogytam 17 kilót és még mindig úgy érzem, hogy kell.
Sajnos nagyon habzsolós vagyok és nehéz betartani a jó étkezéseket. Ma megettem egy kiló szőlőt, és reggel 3 szelet tk. kenyeret 1 bögre tejjel.
Ma megyek majd kondiba hogy le dolgozzam. bár hulla fáradt vagyok, de nagyon bűntudatom van :(
nagyon félek, hogy visszahízok.
Segítetek pár bíztató szóval? vagy nem tudom. még mindig úgyérzem, hogy hájas vagyok. nincs önbizalmam, és berögződött hogy fogynom kell, és nemtudok szabadulni ettől a gondolattól.
Szeretném ha nem jönnének negatív kommentek, mert lehet hogy szánalmas amit csinálok, de belül engem nagyon bánt, és nem tudok mit kezdeni ezzel a gondolattal.
Valamint szeretném, hogyha megsaccolnátok, hogy hány kg vagyok.
Aztán természetesen elmondom a tényleges súlyomat.
Nem rossz az alakod.
Amit eddig ettél, az semmiség!
Szerintem olyan 51-52 körül lehetsz. Nekem is hasonló az alakom, és is annyi vagyon, én 172 cm-hez. Ruhában nagyon vékonynak tűnök, anélkül meg... Pedig sportolok :S
Na de -
nem kell fogynod többet, szép vagy!! Nem ettél sokat, sőt :) Amit meg reggelire eszel, azt felhasználod, azzal indulsz, reggelire mindent lehet a fél disznón kívül szinte :D
De ugye még eszel??? Mert ez így rohadt kevés.
Az edzés pedig tök jó, de előtte szopogass el egy szem szőlőcukrot :)
168 cm vagyok
tervezem, hogy párolok egy kis répát. aztán nemtudom. talán. mit ajánlotok, mit egyek még?
most ittam 2 pohár vizet.
Szőlőből nem tudom mennyi az egy kiló, de így is nagyon egyoldalú az étkezés.
Ha edzeni akarsz, akkor fehérjét is kéne bevinni, pl csirkehusi /tejtermékek és társaik.
reggelire a 3 szelet kenyér okés, ne félj hozzárakni feltétet is:P Lehet az akár vaj+méz is!
Azért érzed magad fáradtnak, mert kb semmit se ettél ma... étkezz rendesen és edzz is! A hasad ok, max edzéssel fel lehet szedni rá izmot; számomra a lábaid borzalmasan vékonyak:S De tizenévesként az még természetes...
Minek gyílkolod magad ennyire?
Kezdesz anorexia gyanús lenni.
Minden rendben van nálad hidd el.
Bűntudatod meg a cigi, kávé, pia miatt legyen csak.
:) Szia!
Szerintem tökéletes a súlyod és az alakod!
A fiúk sem szeretik a csontkollekciókat..
Majdnem kilátszik a csípőcsontod...
53 kg körül saccollak, Isten ments, hogy még fogyjál, a combodat kéne kicsit formálni (nem vastag, csak kicsit puha, valszeg a 17 kg fogyás miatt, bár nem írtad, ezt mennyi idő alatt sikerült elérned.)
A hasad, derekad teljesen OK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!