L Ha karácsony után felszalad néhány kiló, sa fenekem is nagyobb lesz, a sportolás mellett mivel égethetnék el a kalóriát?
Mindig is így volt eddig, de a sporton kívül semmi mást nem csináltam. És nem ment le sok.
174cm, 76kg vagyok.
Ó, és mindezt ÉHEZÉSSEL hozza össze (1000 kalória az éhezés!) - aztán? Mi lesz? Mikor dönt úgy, hogy nem éhezteti magát tovább, azután meg visszaszed egy csomót, vagy viszik kórházba szívpanaszkokal?
58 kilósan is bele lehet halni egy minőségi éhezésbe pl mert a szíve nem bírja valakinek.
6#
És most mennyi kalóriával tartod a súlyod az 1000 kalóriás koplalás után?
Én nem értem hogy hogy tud több kiló felszaladni.... Ugye elvileg 7700 Kcal 1 kg zsír. Azért ennyi többletet összehozni, minimum 3 nap, de ahhoz tényleg zabálni kell mint a disznó, és csak ülni egyhelyben hogy véletlenül se égjenek el a kalóriák. Szóval akkor a 3 nap alatt tud mondjuk egyetlen kiló feljönni, de talán még ez is túlzás. Szerintem csak teli vagytok ilyenkor vízzel és salakanyaggal, azért mutathat több kilóval többet a mérleg.
A másik témához meg: Az 1000 Kcal őrültség... Egy alacsony vékony lánynak is minimum 1200 kell csak ahhoz, hogy működjön a szervezete, ha csak egész nap egyhelyben fekszik. Plusz ugye még az aktív kalóriák. Én elhiszem hogy lehet így is fogyni, de az biztos hogy rohadt egészségtelen. És bár van a kérdezőn némi túlsúly, nem olyan kóros a dolog hogy rohannia kelljen a fogyással az egészségét kockáztatva...
Ezen az oldalon minden válaszoló 175 fölött van és 55-60 kiló, ezt már tapasztaltam párszor.
Aki irta, hogy sok 174 centihez 76, kérdezném tőle, hogy ő is 178/60? 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!