Ezek lehetnek a vizsgastressz/ karácsonyi nagy zabálások miatt? Vagy szerintetek valószínűbb, hogy más a baj? 20/L
Figyelt kérdés
hüvelygombám van lassan egy hete, emellett rengeteg pattanás kijött rajtam és az elmúlt hónapban másodjára van körömágy gyulladásom
( orvosom január 4 ig szabadságon, csak akkor tudok elmenni hozzá)
2017. dec. 29. 16:55
1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként kb 4 nap múlva fogok menstruálni
2017. dec. 29. 16:57
2/4 anonim válasza:
En is begombasodtam mar stressz miatt. A gyulladast nem tudom. Olyanom meg nem volt.
3/4 anonim válasza:
Lehet a gomba igen a sok süti, édesség miatt. A pattanások is nagyobb számban jönnek ki a nagy kajálásoktól. Menj le a patikába, és vegyél valami gomba elleni hüvelykúpot, és egy jó minőségű probiotikumot is szedjél!
4/4 anonim válasza:
A pattanás azért is lehet, mert télen rengeteg krémet meg sminket teszünk magunkra, nekem is sajnos van, de szinte csak télen :S meg a sok zsíros kaja... hüvelygomba meg magától nem szokott elmúlni, ha nagyon rossz kend be valamilyen krémmel, bár némelyik doki azt monjda inkább ne diagnosztizáld magad, többet ártasz a saját kis kezeléseddel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!