Mit csináljak hogy ne jöjjön meg karácsonykor? Miért kell pont akkor meg jönnie?
20.an kéne de 2-3 napot késni fog mindig késik.
1x szeretném jól érezni magam akkor sem fogom tudni. Végre kettesben lehetnénk a párommal. Nagyon ritkán tudunk 1 napot együtt tölteni.
Így nem leszek jól, nem lehet velem beszélni, álmos leszek végig alszom az egészet. Nem akarom ezt mit csináljak?
21 vagyok 💁🏼♀️
Nem nyavogok komolyan rosszul vagyok olyankor. Van amikor fel sem bírok kelni, vagy hányok.
Vannak ilyen “nepi praktikak” arra, hogy hogyan késleltesd. Ha esetleg szedsz fogamzásgátlót, azzal is tudsz trükközni. De ezek nem 100%osak.
Ha meg semmi nem segít és megjön, akkor tartsatok egy ágyban összebújós, forrócsokis karácsonyt a pároddal. Szeretkezni pedig nem csak behatolással lehet. Kitartást!
Egy esemény utáni esetleg? , az felborit annyira hogy pár napig vérezni fogsz a rendes mensid meg késni
Nekem anno a citromlé bevált tolt 1-2 napot de az inkább szerencse volt
Esemeny utani, persze...aztan ha veletlenul majd ra 2 hetre tenyleg kellene, nem veheti be, mert nem lehet olyan surun szedni, mint egy cukorkat 🤦♀️ Amugy en vettem mar be, es ugyanolyan pontosan jott meg, mint szokott, tehat erre a celra nem is biztos, hogy megfelelne.
Azert ilyen tanacsokat ne adjunk mar, mert valaki tenyleg lesz olyan butus, hogy megfogadja :(
A 6os miért nem lehet letiltani ebből a topikból, de komolyan??
Akkora eszméletlen baromsàgokat irkàlsz minden kérdéshez hogy hihetetlen.
Kérdéző, erre nincs praktika.
Fogamzàsgàtlóval eltudnàd tolni.
De ihatsz te 1liter citromlevet is, semmit nem fog csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!