Menstruáció elhalasztása lehetséges a ciklus második felében?
A mensim pont december 25.-e- és 31.-e közé esne valahogy, aminek a legkevésbé se örülök. Most vagyok az előző menzeszem elmúlása után kb a 16.-17. Napon. Nem szedek fogamzásgátlót, lenne értelme elmennem nőgyogyászhoz gyogyszerért, vagy már esélytelen hogy kitoljam pár nappal későbbre?:(
Nem nagyon hiszek a házi praktikákban inkább a gyogyszer érdekelne
Esélytelen. Eltolni még gyógyszerrel se lehet. Olyat lehet csinálni, hogy kimarad egy ciklus, de pár nappal tologatni nem nagyon lehet. Na meg most mi az indok? Mert a "most legkevésbé se örülök"-re egy orvos se fog felírni semmit.
Barátnőm dolgozott nőgyógyászaton, ő írt fel magának 1-2x receptre gyógyszert mikor nyaralni mentek és úgy jött ki. Most cisztás a petefészke és nem tud teherbe esni, szóval nem is vagyok meggyőződve róla, hogy ennek van bármi értelme is...
Nem tudod eltolni. Semmilyen természetes módszerrel. Fogamzásgátlóval igen, ugyanis ha szednéd, akkor nem tartanál szünetet, hanem tovább szednéd és akkor nem jönne meg a vérzésed. De a fogamzásgátlóért is hiába rohangálsz, azt a menzeszed első 5 napjában kell elkezdeni szedni, nem a ciklusod közepén.
Fogadd el, hogy nő vagy, amivel az is együtt jár, hogy a lehető legrosszabbkor menstruálsz. Sajnos.
Írathatsz fel ilyen tablettát, csak lehet, hogy azután akkor is menstruálni fogsz, amikor egyébként nem szoktál.
Most komolyan nem lehet kibírni? Képzeld el azt, aki mondjuk pont vizsgán, vagy egy kemény tárgyaláson, vagy vagy pont egy előre befizetett drága utazáson menstruál. Ehhez képest az ünnepkor nem nagy szám menstruálni. A nagyobb áruházakban van mosdó, otthon is van mosdó, tudsz cserélni betétet, tampont, tehát tudom kellemetlen, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!