Teljes kiőrlésű kenyérre váltva 4 hónap alatt 10 kg fogyás, lehetséges? Reggelire és vacsorára is csak 1 szelet kenyeret szoktam enni fehér kenyérből is és ebből, a teljes kiőrlésűből is.
Fehér kenyérről teljes kiőrlésűre váltva 4 hónap alatt kb. 10 kg fogyás, ez lehet emiatt, vagy gyanakodjak valamilyen betegségre?
Más étrendi változtatást nem hajtottam végre, nem mozogtam többet, semmit sem csináltam.
Én glutét miatt fogytam 15 kilót. Az orvosok egy része, jaj, pszichés, stressz, meg a franc, aztán csak kértem már egy tesztet, kiugróan magas eredmény jött vissza.
Oké, akkor aznaptól diéta.
Cöli meg bármikor okozhat tüneteket, de akár tünetmentes is lehet.
Milyen tesztből derült ki?
Én vérből csináltattam tesztet, valamilyen "IGE teszt", "kombinált panel" vagy valami hasonló volt a neve és negatív lett.
Pedig előtte direkt teleettem magam olyan ételekkel, amelyek puffadást okoztak nálam.
Én is vérből. Nekem kiugrott az eredmény, szóval... egyértelmű volt.
De létezik NCGI is, ahol vérből pl ki sem lehet mutatni, csak tükrözéssel (nekem ez nem kellett).
Mindenestre nagyon aggasztana, hogyha ilyen sokat fogynék. Négy hónap alatt 10 kiló az sok. Még akkor is, ha mondjuk koplalnál.
Én ezt megvétózom, mert nem számolgattam és nem vontam el magamtól semmit. Máig ugyanúgy eszek sültkrumplit és tésztát is, ahogyan jól-esik. Sőt: eléggé sokszor kívánok krumplit. Nem is hittem soha a számolgatásban, diétázó barátaim sem hisznek benne, egyikük 30 kilót fogyott és még fogy tovább. Az is teljesen random, hogy mikor tudok túrázni. Nem tornázok. Egyáltalán nem jött vissza semennyi.
Viszont azzal én is egyetértek, hogy nem önmagában csak barna kenyér. Az étrendben több összetevő együttes hatása. De például a barna liszt vagy a rozs már képes arra, hogy kevesebbet együnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!