Teljes kiőrlésű kenyérre váltva 4 hónap alatt 10 kg fogyás, lehetséges? Reggelire és vacsorára is csak 1 szelet kenyeret szoktam enni fehér kenyérből is és ebből, a teljes kiőrlésűből is.
Fehér kenyérről teljes kiőrlésűre váltva 4 hónap alatt kb. 10 kg fogyás, ez lehet emiatt, vagy gyanakodjak valamilyen betegségre?
Más étrendi változtatást nem hajtottam végre, nem mozogtam többet, semmit sem csináltam.
Köszönöm a válaszokat.
Vitát nem akartam, sajátmagam miatt aggódok valamennyire, ezért a kérdés.
178 cm, 76 kg-ról történt a fogyás.
Orvosnál már voltam, egyenlőre nem találtak semmit.
Labor, teljes vérkép, CT negatív.
40 éves koromra "hirtelen kialakult" a gluténérzékenység?
Heti fél-egy kiló teljesen normális fogyás, ez havi 2-4 kg-ot jelentene (négy héttel számnolva), négy hónap alatt 8-16 kg lenne ilyen esetben. Emellett egy hónap nem négy hét, hanem inkább négy-és-fél.
Ebben semmi beteges nincs, a TK kenyér laktatóbb, több rostot tartalmaz, ezért az emésztés felgyorsul, illetve valószínü, hogy nem teljesen tudatosan, de azért kevesebbet ettél, legalább is kalóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!