Kövér nők! Hogy érzitek magatokat a kövérségetek miatt, milyen kihatással van rátok a hétköznapokban, lelkileg megvisel-e? Intim életetek, mennyire befolyásolja a párotokkal?
Most olyan "majdnem átlagos" testalkatú vagyok, épp fogyok le, BMI szerint most értem el a normál legfelső határát. De voltam I. fokú elhízott is.
Igen nagyon megvisel. Van pár ember, akit nem tudok elkerülni, és nem állt le sokáig a testszégyenítésemmel, így minden velük való találkozás előtt görcsöltem, idegeskedtem, hogy ma vajon mit fog mondani és kik előtt leszek megalázva (közeli családtagok és egy akkori kolléga, azért nem tudtam elkerülni őket). Semmi nem állt jól, de tényleg semmi. Minden ruhavásárlási kísérlet után bőgtem. Amikor csinosnak kellett lennem, pl évforduló, akkor felöltöztem csinosan, ami azt jelentette, hogy le se hánynám azt a blúzt annyira nem tetszik, de jól állt, mert dagadtakra lett tervezve. Játszottunk a párommal, hogy futok előle és ráugrok az ágyra. Úgy elfaradtam 5 méter futás és egy ugrás után, mintha maratont futottam volna. Csíkok jelentek meg már kamaszodáskor is az oldalamon, combomon, de már rég kifehéredtek, így azok nem zavartak, de ekkor már a hasamon is voltak lilák... (szerencséra azok is fehérek már). Nem egyszer sírtam el magam, hogy menni kell valahova ismerős emberekkel és nincs egy ruha se amiben nem vagyok dagadt. Szexben szégyelltem magam, pl orálnál látja az új csíkokat a hasamon, meg hogy mennyire hurkás vagyok. Libidóm is csökkent szerintem emiatt meg a mozgáshiány miatt.
#5 Na, de 55 kilóról beszélünk... Akinél az súlyosan, egészségtelen túlsúlynak számít, az max valami durván törpenövésű... Ha valaki mondjuk 145 centi még nála is csak éppenhogy túlsúly lenne, nem extrém... Olyanokkal jönnek, hogy ha a BMi-d 15 feletti, akkor már egészségügyi kockázattal jár a túlsúlyod....
Gyakorin nincs épeszű ember.
Semennyire nem befolyásolja, mivel a párom kövéren ismert meg engem és kövéren vett el feleségül.
Ha egy párkapcsolat a súlyon múlik, az már régen rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!